Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

nk join klik banner ni laju2

masuk segmen abg ben lagi skali..hehe..
korang kritiklaa ape yg x kena dengan blog nie...jangan guna bahasa kasar dan lucah sudah.. :)

" tolong jujur tau..hehe :) "

Assalamualaikum...

4 comments:

  1. thnks sebab kritik blog CKJ...

    blog ok.. button top yang tulisan warna oren tu.. kadang2 tak perasan..

    ReplyDelete
  2. gambar mama anda perlu di fitkan dlm kotak, baru kemas. dan xperlu lgu kerana memberatkan blog, font tulisan perlu di terangkan lg

    dah folo n sila kritik blog saya
    http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  3. Errr. lagu ni agak mengganggu. APa kata x payah autoplay.

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete