Friday, September 30, 2011

"MALAM NI AKU RACE!!!"


Salam Bogger
Malam ni aku race!!..haha...korang tau ke aku nk race kat mane??..haha..aku race naek ape??..mesti arr naek kete...cumaaaaaaa...ermm.errmm..naek skyline tuu..haha..maen game laa..dah jadi ketagih aku ni tau maen game ni..sapai kawan2 aku pun turut serta..sampai nak test pun sempat lagi maen..haha..kalau korang tak caye korang try laa maen..konfem ketagih punyer..

Korang boleh upgrade2 kete,bagi cantik2,nak customize pun bole..kete pun boleh tahan jugak laa,setakat ni aku kete paling laju *hoho..perasannyaa..:D* tapi kete laju pun kalau tak reti kawal...takdakpapapalaaa..haha..

ni kete aku sekarang...ada berani ke nak lawan..haha


"jom lumba2..haha"

Assalamualaikum...

Tuesday, September 27, 2011

JOM UPGRADE FACEBOOK TIMELINE SEMUA

Salam Blogger
Ermm...korang da update blom facebook timeline ni...aku nampak lagi kool kot...sebab layout dye dari kita born @ lahir sampai hari ni boleh update kalau nk tau lebih lanjut..korang kena try dulu..siap boleh letak cover..korang tau ke cover??..haha..kalau nk tau tgk contoh kat bawah ni
.
.
.
.
.
.
klik gambar untuk tumbesaran gambar
ok sekarang korang perhati contoh kat atas ni yang kat atas profile picture tulaa cover...hebat tak...layout dye pun tersusun jugak..kalau korang dah rasa tgn korang gatal3..apa lagi jomlaa upgrade ramai2..


tu saja dari aku...jom sambung most wanted =__='

Assalamualaikum...

MAKAN BESAR HATI PUN SENANG :D

Salam Blogger 

perkara yang aku nak cerita-ceritut ni berlaku pada 24/9 baru ni, pada malam tu siraj mintak aku 2 hinggit, aku tanya nak buat pe?, tetiba mintak duit ni,dye ckp ader laa nak buat padti siket, aik parti??,setahu aku mane ader hari jadi orang lain pada masa tuh, kalu nk hari jadi aku da lmaa lepas, pastu ku dengan muka slamber bg jerlaaa 2 hinggit 2...sambil2 buat muka berlagak cool..aku cakap..........

"keep the change"
(padahal aku bg duit cukup-cukup 2 hinggit..hehe)

ok2 brhnti mengarut...sambung blek cerita-ceritut aku..haha..pastu aku sambung keje aku mengadap laptop 27 jam tuh.haha..balek-balek bukak FB, blog, maen game, bukak FB, blog, maen game, bukak FB, blog, maen game, bukak FB, blog, maen game, bukak FB, blog, maen game, bukak FB, blog, maen game...tujelaa keje aku..kalu korang nk tau aku ada buat satu kerja sampingan yang perlu aku buat..korang nak tau ape??...haha jeng...jeng...jeng..kerja sampingan yang aku buat adalah buat assignment,siapkan NCS nge NOSS,buat lab report =__=' yang tak pernah nak siap awal2..haha..........

 Tak lama lepas tu, siraj panggil aku, 
"Fi jom pergi bilik Yak ad makan2 cket...."
aku pun pergilaa dgn mukar blur tak tau pape


TENGOK2!!!
TERRRRBAEK!!!!..aku ingtkan nak buat ape...rupa2nya dye kumpul duit sume org nk buat makan2...makan sama bolehlaa 3 slice sorang..haha..aku memang da lama mengidam pizza hut ni..haha..terima kasih kepada siraj dan nik sebab tolong beli..tak padan dengan tu mama ade bg dua bijik kek petang tu aku pun amek sebijik haaa makan2 laaa sama2 kitorang kek coklat moist tuu..

"makan besar hati pun senang :D"

Assalamualaikum...

KEDATANGAN DARI YANG TERISTIMEWA

Salam Blogger

24/9/2011
Kedatangan dari yang teristimewa menggembirakan aku lagi..pergh!!...ayat maut tuu..hhaaha mama datang dengan ayah,memang rindu aku kat mama tak henti2 tau...walaupun berjumpa sekejap tapi aku tetap bersyukur..pegi mkn chicken chop tuu..haha..pastu beli2 barang... 

FIRST PERSON VIEW




tapi...aku masih lagi rindukan mama..biasalah tu lumrah alam..hehe..nnti mama nge ayah nak datang lagi bulan oktober..tak sabar rasanya..boleh order banyak2 makan..ish makan jer keje ko yer syarafi tapi tak beso2...hehe..insyallah nanti besolaa aku ni..hehe..sabaarrr...

Assalamualaikum...

Monday, September 26, 2011

SEGMEN XX-TRA FOLLOWERS


aku sebenarnya masih lagi bosan dan gatal tangan nak masuk segmen orang..hehe..

nak tag
ermmm...takdak kot..hehe...soriiiii,...hehe

WARDAH ALISYA :: PENCARIAN BERMULA

Salam Blogger
sebenarnya aku ni gatal siket nak masuk segmen nie...haha aku bosan siket hari ni..korang takda rasa nak join ke...jom join ramai2..hehe klik jer banner tuh..hehe..aku tak sabar ni nak masuk bloglist org ni..hehe :D

Saturday, September 24, 2011

BUNGKUSAN ISTIMEWA :)


Salam Blogger
bungkusan istimewa sampai semalam,aku senyum sampai ke telinga haha...sampai sekarang masih terasa..haha aku rasa bangga pun ada,jadi disebabkan tu aku hanya cerita pada gambar sahaja,entri kali ni tak nak mengarut tapi nak merepek2..hehe..dan sampai sekarang ukiran hati aku masih tersenyum2.........


:)

Assalamualaikum...

PENCARIAN HEADER BLOG PALING SEMPOI DAN KREATIF 2011


HADIAH UNTUK PEMENANG:
Tempat pertama : top4 RM30(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.
Tempat kedua: top4 RM15(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.
Tempat ketiga: top4 RM5(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
-contest ini bermula 23/09/2011 sehingga 04/10/2011(11.59pm)


 NAK JOIN??KLIK LINK
  
Header saya ada kat blog ni saya nak masukkan lam contest

Jadi Ehem2,korang tak ada rasa gatal2 tangan ke nk join contest camni,hehe..best jugak hadiah tu boleh brckp dgn tersyg lama2 siket..haha..dahlah aku nak sambung dgn entri teristimewa aku..hehe

Assalamualaikum...

 

Friday, September 23, 2011

SEGMEN #1 :CIPTAAN SUPERHEROKU OLEH KHAIRULSYARAFI

ini adalah sticky entry..sapa2 nak join klik tajuk ye :)..skroll ke bawah nak lihat entry baru

http://4.bp.blogspot.com/-6d_eB0-UJ2M/TlLj1JLu0SI/AAAAAAAAAuc/KtMxZJwnjrs/s1600/superhero+copy.jpg

DESIGN KAD JEMPUTAN TKE

Salam Blogger
esok kitorang ada jamuan hari raya TKE, aku ditugaskan mendesign satu kad jemputan

inilaa hasilnya

Cincai.. =__='
Assalamualaikum...

Tuesday, September 20, 2011

WOW!! TINGGINYAAA!!

Salam Blogger
Hohoho...aku dah naek menara Eiffel tower best giler wooo...boleh maen Wau Bulan,Bungee,Kereta Control,Tandas pun ader tau..kat Eiffel Tower??..haha harap maklum, pernyataan diatas adalah rekaan semata-mata..Baru2 ni aku pergi ke rumah Manje, lepas jer kursus photoshop tu kitorang jalan2 sakan kat menara KLCC...opsss silap!!..hehe..menara Alor Star laa...hehe..sempat jugak kitorang bergambar..kalau korang nk tau susah gak nak amek gambar...

Pada mulanya Manje bawak DSLR..dan aku "mendominasikan" DSLR tersebut..haha...tengah2 shoot tu..tetiba takleh..nak tau kenapa???..sebab bateri abisssssss...last2 pakai kamera digital compact...walaupun pakai kamera tuu, gambar yang kitorang amek tetap berkualiti tuuuu...haha...memang tragis kan*walaupun tak tragis sangat*...hehe

p/s::Klik pada gambar kalau nak besarkan dan resolusi tinggi :)

"cangkung" man in action..hehe

manje posing maut tuu...

style tak...cbe teka saper takdak...saper amek gambar ni..kih3

kan aku da cakap gambar aku mesti teeeerbaik!!!...*perasan*

tgk ape tuu??..hehe

ermm..nak balik daa...huhu



Memang kenangan manislaah bg kitorang pegi sana... (^__^)..bukan senang tau nak dapat kenangan manis..dan kenangan perlu diingati sampai bila2 sebab nnti bila kita da tua...mungkin kita dapat tersnyum sorang2 cam org gila mengenankn kenangan2 manis korang tau..hehe

"biarlah kenangan manis itu menjadi pendorong bagi kita untuk terus berjaya"

Assalamualaikum...

Monday, September 19, 2011

KORANG TAU KE WATERMARK??

Salam Blogger
Korang ada ke watermark??..Aik entri tajuk lain aku tnya soalan lain..haha..maksud aku kat sini aku nk citer cket sal watermark ni..korang pernah tgk tak dkt artwork2 @ blog2 yang letak watermark samaada pada gambar artwork @ mana2 laa...

::contoh::
jgn tgk artwork aku..tgk watermark tu
Kebiasaannya orang guna watermark ni sebagai hakcipta terpelihara..apa maknanye??...maknenye kita tak boleh ambil sesuka hati artwork mereka tanpa kebenaran..jgn curi tak baik tau ~~*tangan didada mata keatas*~~ 

tapi janganlaa korang pikr org yang letak watermark ni nak "show off"laa...promote dirilaa...jgn salah anggap macam tu..perkara ni memang sensitif tau..sebab penghasilan sesuatu idea adalah sesuatu yang amat berharga dan susah untuk dihasilkan..

bagi orang yang tidak mempunyai watermark ni cepat2laa ada..supaya hasil kerja korang tu tak dicuri..watermark bukannya perlu cantik2 lawa2 cool2...simple2 pun da ok..kadang2 yang simple-simple tulaa nampak lagi lawa tau..hehe..contoh yang atas tu..*hehehe... :P* 

P/S :: untuk orang yang jeles @ 'haters' singgah sini ye :P


Sunday, September 18, 2011

HOH?? KOMIK??!!

Salam Blogger

hoh?? komik??
.
.
.
.
.

bapaaaak besoooo...haha
.
 .
.
sebenarnya ni design artwork aku mase hari raya hari...entah kenapa tiba2 rasa nak wat style ala2 komik..biasalah perubahan angin monsoon..hehe..yang gambar ke-tiga tuu sebnarnya aku tnga pegang ikan bukan api ye..hehe.

"Hoh??..Komik??"

Asslamualaikum...

DARI KECIK SAMPAI BESO

Salam Blogger

ermm...tetiba pagi2 ni nak post entri gambar aku masa kecik2..haha..sebab bila tgk je gambar aku masa kecik2 mesti teringat zaman dulu2...mama cakap aku ni kalau amek gamba dari dulu sampai sekarang tak pernah ada gambar serius..kalau ada pun sikit..hehe..tapi tu memang realiti..satu tabiat aku kalau ambil gambar mesti xdak aku dalam gambar sebab aku yang tukang amek gamba..haha..satu lagi maen game..komfem tak ingat dunia dari kecik sampai ke besoo..

Kadang2 sampai orang cakap @ tngah bercakap nge aku jadi tak dengor..khusyuk sangat haha...sebab aku obses ngan komputer2 ni..haha..walaupun ada org lebih hebat dari aku..hehe..Cg cakap aku ni kuat semangat siket..*sambil sengih mcm kerang wangiiiii!!!..hak3*..tapi tak tau laa betul ke tak..

satu perkara lagi masa hari raya...hak3..."Dari Kecik Sampai Besooo!!"..mesti dapat duit raya mcm budak2..banyak plak tu..haha..sebab tubuh aku kecil..hehe..kelebihan kat situ okay..hehe..tapi yang paling pelik aku kuat merepek..haha...walaupun merepek perkara yang tak masuk akal...kadang2 benda kecik yang tak lawak pun aku bole gelak..walaupun gelak sorang2  aku tak kisah..

"i dont care it's my world,not yours...asal aku bahagia sudaa...kan...kan...kan"




gambar profile picture aku kt FB..haha

"Dari Kecik Sampai Beso"
P/S::butang spacebar ader kay..haha

Assalamualaikum...

"SPACEBAR" ILANG??

Salam Blogger
last-last minit tadi berlaku satu perkara yang tidak diingini....iaitu butang "SPACEBAR"ilang..
 .
.
.
.
.
.
.

::CONTOH::



::AKIBATNYA::
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


::KONKLUSI::
sebenarnya akumalas nak tekan butang "SPACEBAR"..hehe..
P/S::jgn hirau profile picture aku ..hehe

Assalamualaikum...

Saturday, September 17, 2011

SUKE BENOR AMBE TGK GAMBA NI

Salam Blogger
tadi tgk gamba2 kat FB tertgk blek gamba aku Mak Lang tag..ermm..suke benooor ambe tgk gamba ni

 

credit to Ilham Malek 

Friday, September 16, 2011

MAMAKU KAHWIN LAGI

Salam Blogger
best tak tajuk entri ni..hehe...ni tak tipu tau..betul3..mamaku dah kawin lagi.aku tak kesah asalkan dia bahagia..sebab aku suka tgk dia bahagia...semoga berbahagi mamaku hingga ke akhir hayat.majlis perkahwinan mereka berlangsung pada 3/9/2011..iaitu raya ketiga baru ni..hehe terkejut tak..pada hari itu jugak aku berpeluang pegang DSLR tuuuuuuu..hehe pak sedara aku..pergh layan perasaan ni hehe..bnyk gak gambar aku amek gambar tapi takkan nk upload semuakan...yang pilihan jer laaa...

Created with flickr slideshow.
 
tahniah buat mama dan ayah..selamat pengantin baru :)
 
 amacam hebat tak slide ni..haha..kalau korang nk buat camni buat jer flickr slideshow :)...terbaek arr kan...korang tgk jer laa gamba2 aku ni...cantik tak3..hehehe..sebenarnya dah lama aku nk buat slide camni tpi ni baru jumpa...hehe.oklah aku sampai sini jelaa nak cakap sbb nk sambung buat assignment
 
Assalamualaikum...

Wednesday, September 14, 2011

MEANINGFULL SONG TO ME :)


HUJAN - KOTAK HATI

Salam Blogger
tak usah terangkan ku tahu.lalalala...pergh!!!..haha...korang pernah dengar tak lagu ni??.best tak..best tak..lagu ni memang betul2 "meaningfull" untuk aku..hehe..nak tau kenapa??..korang try arr baca lirik dye tuh..hehe..bagi yang blum dengar korang dengar laa...best tau..

oklah korang aku nak chow dulu pergi kelas...semangat membara nie..haha..
"lame da tak update blog ni..huhu..maaf korang...:)"

Assalamualaikum...

#7 WORDLESS WEDNESDAY : WE LOVE ART

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tuesday, September 13, 2011

"TAK PATUT" PERLU DITUKAR KEPADA "PATUT"

Salam Blogger
wah3....memang lama da tak update ni petang ni rasa nak update sikit..haha..maklumlaa sibuuk..hehe..ok2 jadi skrg ni aku tak nak lengahkan masa lagi aku nak cerita sesuatu aku terjumpa kat FB...

___________________________________________

50 sebab korang "XPATUT" pilih designer sebagai calon laki/bini....

1. Mereka manusia yang pelik
2. Tidak memandang sesuatu perkara mengikut satu sudut.
3. Menganalisa setiap patah perkataan mengikut urutan seperti (layers dlm Photoshop).
4. Menghabiskan masa memasang perabot IKEA.            
5. Minum makan pelbagai jenis, kerana minat terhadap “Pembungkus”/  Packaging
6. Menyesuaikan warna untuk orang lain tetapi bukan diri sendiri.                                            
7. Keluar paling akhir apabila melihat wayang, ingin melihat keseluruhan filem termasuk melihat senarai nama yang dikreditkan
8. Menyelesaikan masalah dengan lakaran/sketches/lukisan.  
9. Mereka akan menconteng meja atau menjadikan meja sebagai alas memotong.    
10. Lebih gemar meneliti corak dibaju anda daripada mendengar anda bercakap.
11. Memenuhkan rumah dengan  majalah atau figura serta benda-benda berkaitan lukisan .  
12. Anda tidak akan tahu mana satu yang asli dan palsu barang-barang mereka.
13. Menghasilkan apa sahaja berkaitan dgn diri anda (anda adalah bahan lawak) 
14. Kebanyakan mereka tidak tahu mengira. 
15. Idola mereka kebiasaannya bukan pemimpin Negara tetapi pelukis atau pereka.   
16. Mereka gemar mengambil gambar.    
17. Hanya mendengar pendapat tetapi tetap melakukan apa yg mereka rasa betul.     
18. Semuanya akan tersusun rapi kecuali ketika mereka dalam kelewatan. (serabai)   
19. Gemar melihat gambar dari membaca.    
20. Mereka menghabiskan duit dengan gadjet/ barang berteknologi.  
21. Tidak boleh menghias rumah tanpa berunding dengan mereka.
22. Berpotensi besar untuk hadir lambat ke kelas/majlis/ apa-apa acara.  
23. Suka menconteng tangan dan dimana-mana.  *selalunye kuku aku dan org laen yg jadi mangsa..   
24. Membeli barang yang berpermukaan kosong untuk dicat atau diubahsuai.                                
25. Melihat atau menggunakan sesuatu x sebagai satu fungsi. (kad matrik sebagai pembaris)   *selalu benor wat..nak2 kalo dlm exam..*                                                               
26. Apabila tidak setuju. (menamakan gelaran pada org yang mereka tidak suka).                
27. Cerewet dalam memilih untuk diri sendiri.                                                                            
28. Buat kerja last minit....                                                                                                                
29. Membaca komik dan melihat kartun.                                                                                      
30. Menghabiskan masa dengan jpg.sld.raw.avi.png.psd.ai.stl.pdf.3dm.cmyk.rgb.etc.      
31. Menghabiskan masa bersama dengan “brainstorming”.                                                    
32. Ingin diri lain dari semua orang.                                                                                              
33. Suka membelek dan meneliti proses dan bahan pembuatan sesuatu rekaan.    *kecik2 dl suka bukak mainan utk tgk caner mainan tu berfungsi*                                                           
34. Lebih mengetahui posisi lain lebih dari kamasutra.                                                                    
35. Sentiasa hadir ke restaurant dengan mengkritik rekaan serta menu.                                  
36. Mendengar muzik yang jarang didengari (kitaro dll).                                                        
37. Tidak boleh memasak hidangan biasa, sentiasa melakukan eksperimen dalam masakan.       
38. Gemar mencari barang “rare” jarang dijumpai.                                                                    
39. Mereka memiliki gadjet/rekaan baru sebelum orang lain mengetahuinya.                                
40. Mereka sukakan Adobe dan Rhino/solidwork/3dmax/sketchup/ dan Alias.  
41. Memiliki jenama butik pilihan, biar murah asal bergaya.                                                      
42. Ingin menghabiskan duit membeli barangan APPLE                                                                  
43. Tidak akan memahami makna hadiah yang mereka berikan.                                                
44. Melihat sesuatu yg biasa & ketawa.(mengolah objek mengikut pandangan mata sendiri)
45. Takut dengan perkataan “Deadline” (tarikh submit kerja)-semua dah berakhir!!              
46. Sentiasa meramalkan masa depan. (mereka trend setter)                                                    
47. Mengimpikan hari tiada siapa mengubah design mereka.                                                  
48. Mereka lebih rela mendownload sesuatu daripada membelinya. (kecuali jika terpaksa)  
49. Sentiasa mengantuk kerana kerja 24/7 ( 24 jam Seminggu) tidak memiliki tidur berkualiti...
50. Suka merapu dan merepek.

 ___________________________*sumber FB*

 baiklah sekarang ni aku rasa perkataan "TAK PATUT" tu perlu ditukar menjadi "PATUT" sebab apa kat atas yang baik2 tu adalah kebolehan meraka, dan ada jugak yang tidak benar kat atas....tapi aku rasa plg benar no.50 hehe..


"korang renung2kan dan selamat beramal :D"

 Assalamualaikum...

Tuesday, September 6, 2011

SEPERTI MATI HIDUP KEMBALI


Salam blogger
Butterfinger - mati hidup kembali

sebenarnya ni tajuk lagu butterfinger :D...memang best arr lagu ni memang aku respect diorang,lagu ni jugak memang menaikkan semangat kita,lagu ni juga tidak laa terlalu rancak....lembut jer lagu ni...rasa tenang jer dengar,rasa bebaaaaaasss *bebas dr assignment ke??...hehe* memang sesuai arr nge aku yang tngah2 panas kepala test Digital tadi dalam lab, korang yang nak ilangkan stress tu bole laa dengar tapi jgnlaa sapai 27 jam dengar hahaha, terutama budak tngah trial SPM ni, try laa dengar insyallah korang rasa tenang, kalu rasa tak tenang jugak, ikut suka hati korang laa nak terjun tingkat 99 ke, nak pegi golek2 atas jln tar sambil mkn kopok lekor ke *ad ke??...hehe*, korang da tgk blom video lagu ni, memang sesuai dan menarik.
Sebenanya setiap lagu diorang ni ader maksud nak sampaikan, aku tak nak bgtau sebab nnti salah camana..hehe, korang tgk dan judge sendiri lagu diorang ni ye :),


BUTTERFINGER - SEPERTI MATI HIDUP KEMBALI

satu lagi lagu Bebas, yang ni pun best gaklaa,cbe korang hayati lagu lam video bawah ni jugak ye


BUTTERFINGER - BEBAS

Assalamualaikum...

DITUKAR !!!!



Salam Blogger
mulai saat ini,mulai hari ini,mulai detik ini,mulai detik ini,,apa lagi ek,ermmm...aku akan tukar link tutorial photoshop aku direct ke tutorial photoshop blog adam :D...sebab aku mls nak buat utor daa..haha,..ni adalah persetujuan Adam ye...sapa yang minat sangt nge photoshop bole laa tekan butang tutorial kat atas nung kat blog aku ni,terbaek kot tutorial dye bagi..aku pun dah malas nak buat tutorial..hehe.. :D

Assalamualaikum...

Monday, September 5, 2011

THANKS ADAMAINAA :D


Salam Blogger
malam ni aku rasa speechless sebab rasa2nyer nielaa orang pertama edit gamba aku camni,biasa aku edit gamba orang, nie gambar aku pulak orang edit dan aku plg tak sangka aku orang yang plg bnyk sumbang traffic kat blog www2.adamainaa.com,*idung aku kembang..nampak tak2??..hehe*

Trimas Adamainaa.. :)

opocot untuk adamainaa..hehe
gambar nie plg merepek dan gile penah aku tgk....sakan sgt beraya...haha...kalau tak silap gambar ni adik yang ambil..haha...sajer je nie,jgn fikir pelik2 yer,hahaah,takkan nak delete kot..haah..malam ni takleh tido hoho..tutup

Assalamualaikum...

SELAMAT DATANG LAB REPORT DAN ASSIGNMENT XD


Salam blogger
Daa sampai di peneng tempat belajar aku JMTI,mood raya pun dah habis
 ...
selamat tinggal kampung halamanku
...
selamat datang assignment
...
selamat datang lab report
...
selamat datang jiwaku
...
...
...
...
...
selamat datang design
...
selamat datang WE LOVE ART
...
takda kerepek ke dalam bilik aku nie....selamat laaa roomate aku bawak blik kuih raya boleh mencekik kuih raya haha, buat masa sekarang ni aku nak siapkan assignment n report, jiwa nak blaja dah membara *tapi esoklaa..hahah*,buat masa sekarang aku sudah rasa rindu pada mama sekejap je masa berlalu,huhu :'),buat sekarang ni design aku beralih ke komik style..hak3..tibe2 je,coming soon blog WLA aku baru nak design header dye slow2....haha

Assalamualaikum...

Saturday, September 3, 2011

MEREPEK DALAM KESENGGUKKAN XD

Salam Blogger
amacam korang semua sihat??..aku hari ni agak sibuk kemas sekitar rumah opah...muahaha...berketul2 daa hari ni otot,hahaha..hari ni aku rasa nak merepek jer.tetiba terlintas di fikiran aku nak buat komik,tapiiiii aku ada masalah...nak tau tak masalah pe??aku manalaa pandai melukis macam ADAMAINAA...hehehe..jadi aku terfikir nak buat komik guna gamba2 jerlaa buat vector-vector cket,part yang pling susah bg aku adalah nak cari font paling sesuai..nak tumbuk jer rasa laptop aku nim disebabkan oleh font ajeee..haha..dan akhirnya siap sebuah artwork mcm komik siket sebab aku tak tau nak panggi aper *kalau tak faham buat2 faham jer aku merepek..haha*

klik kalau tak nampak..tgk besau2 bru best..hehe :)

 jangn fikir pelik2 yer part "pruut!!!"
tepat pukul 2 pagi aku siapkan ni...semakin kuat aku tersengguk-sengguk..haha..sampai jalan citer pun merepek2...haha...selamat malam semua XD

Assalamualaikum...