Wednesday, August 24, 2011

"JOM JOIN BLOGLIST AIDILFITRI BEN ASHAARI"


" NAK BUAT BLOGLIST RAYA LAA SEBULAN :) "

36 comments:

  1. FYA JUGA BERMINAT :)
    http://fyapelangi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hye ^^_

    LuN@ juge berminat utk tukar link dgn blog ini^^
    dan link belog ini sudah di masukkan ke
    bloglist Aidilfitri kisahkami ^^_
    check it out ^^_

    ReplyDelete
  3. ok..setuju..-qaseh-

    http://qesahqaseh.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  4. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK :)

    nt check link awk dlm bloglist MK yer.. mekaseh.. =)

    ReplyDelete
  5. tq datang... sudah folo n letak link anda ye

    ReplyDelete
  6. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK :)

    http://mrbaiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hai,
    salam kunjung balas..saya dah add awak dalam blog list ya..thanks..

    ReplyDelete
  8. saya dah follow dan masukkan dalam list saya...
    sori lmbat respond..xonline malam tadi

    http://www.linazlina.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    thanks

    ReplyDelete
  9. SAYA JUGA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK DENGAN AWAK...DAH FOLLOW AWAK BALIK...THANKS

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/08/aidilfitri-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  10. terima kasih..saya sudi bertukar link dgn anda..

    follow sini. boleh check blogger aidilfitri ya.

    ReplyDelete
  11. nk tukar link tak?

    http://zulfattah.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

    hye kawan. :)
    http://ezzaalias.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    FOLLOWED AND DONE THE BLOGLIST ! THANK YOU AND SELAMAT HARI RAYA. :)

    ReplyDelete
  13. SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK..

    http://eiz1004.upprofits.com/

    ReplyDelete
  14. same goes to me and sy dah letak ur blog dalam my bloglist..jom check:)

    Kronologi Ferdaus

    ReplyDelete
  15. done! saye sudi tukar link ngan awk and dah msukkan awk dlm bloglist kite. follow back ye ;))


    here : mysyazwanie.blogspot.com

    salam ramadhan dan selamat hari raya ;))

    ReplyDelete
  16. Mama dah masukkan awak dalam bloglist raya mama..
    Dah masukkan mama blom?
    Ni link mama:
    http://mama-dan-berita.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  17. kamu dah ada di blog list aidilfitri saya..

    ReplyDelete
  18. Dah masukkan awak dalam bloglis aidilfitri #3 saya..sila check..

    http://informations-the.blogspot.com/2011/08/betol-betol-hangat-jom-join-bloglist.html

    ReplyDelete
  19. dah listkan dlm bloglist ida..:)

    thanks and salam kenal..

    ReplyDelete
  20. thanks:)
    dah masukkan awak dalam bloglist saya :)

    ReplyDelete
  21. saya akan masukkan korang semua dalam bloglist saya

    ReplyDelete
  22. oyeah! blog anda tersenarai dlm bloglist ry sy. taniah! haha

    ReplyDelete
  23. jom tukar link dengan saya... :)

    http://myramyra89.blogspot.com/2011/08/om-join-bloglist-aidilfitri-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  24. awak dalam bloglist yuyue

    http://pwencessyuyue.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. jom !! sy pon berminat nak tukar2 link ngn awk ^^ dah letak link awk dlm bloglist sy :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  26. saya berminat :)
    dah letak dlm bloglist saya ^^

    http://afiqadayana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. nama awak saya dah masukkan di bloglist :) sila pergi check dengan kadar yang segera , takut saya tak letak lagi :) btw, jangan main tipuu naa ;D sila letak kita dekat bloglist awak jugakk . hee ~
    semoga exchange links kali ini kita dapat jadi kawan :D

    http://mynamealia.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete
  28. korang sumer jangan risau saya akan bagi feedback blik kat blog korang :)
    blog korang jugak akan diletak dalam bloglist raya saya :)

    ReplyDelete
  29. sy berminat :)
    dh ltk dlm bloglist :)

    ReplyDelete
  30. saya dah masukkan korang semua kedalam bloglist aidilfitri saya :)

    ReplyDelete
  31. sorry.lmbat beri respOn.

    bell masukkan link blOg nie dlm blOglist aidilfitri ;)

    ReplyDelete
  32. SAYA BERMINAT NAK TUKAR LINK!BOLEH??

    http://farezshahevil.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

    ReplyDelete