Tuesday, August 16, 2011

KESIBUKAN YANG MELANDA

(nie baru sikit kat belah kanan meja bnyak gy...*xmuat gambar*)

Salam blogger 
Minggu nie aku memang dilanda kesibukan yang tahap maksima,dengan NOSS nye dengan NCS nye..portfolio yang perlu disiapkan minggu ni dan untuk dihantar *mestilaa...*..assignment yang lecturer bg pon susah ader yang lopong2 tinggal tak reti nak buat.

tp memang tak sempat arr nak design apa2,maaf laa kalau korang mintak tolong aku design aku tak dapat buat betul2 mintak maaf ye,esok hari rabu makna cuti sempena nuzul Quran bolelah aku siapkan esok (yeah!!...),insyallah aku tak bukak laptop..haha..nak buat sume keje2 dengan tekun..tapi nak siapkan kerja memang banyak dugaan,nampak je laptop mesti nak bukak..haha..
Lepas tu tadi DD bagi idea buat doodle superhero...lagi arr mcm kuar kat kepala otak aku nak buat..Argh!!!!...DD ko buat dulu ye..aku bnyak kerja,lepassiap kerja memang aku buatlaa superhero ciptaan aku tuh..hehe XD *rajin x??..hehe*

" korang doakan aku yer supaya berjaya "

Assalamualaikum...

5 comments:

  1. haaaaaaaaaaaaaaa jgn cakap2 jerrrrrr. kang kije ke mana assignment ke mana. ingat g jmti nak study, itu core bussiness... soooooooooooo study dulu. yg lain tu sampingan walaupun ianya lebih menarik.. tak nak dean list ker??? msti ada imbuhan tuk result yang bagus.. tak mau ker.. ^^. hehehe. mama percaya semua assignment tu blh settle pny. small matter jer tuh. sekali kenyit mata jer.. pas semua dah settle ronggenglah byk mana nak ronggeng pun ngan lappy tuh. all the best sayang. insyaAllah semua tu settle segera. jdkan kije2 sampingan tu pemangkin tu siapkan assignment dgn segera. I KNOW U CAN DO IT SAYANG..

    ReplyDelete
  2. hahaha. Dengar nasihat mama tu fi ! jgn main jer :D siapkan assignment tu cpt :D

    ReplyDelete
  3. dgq nasihat mak hg tu kecik .. jgn nakai2 .. satg qheja tang mana , hg tang mana .. siap kan qheja hg dlu .. pasai benda lain , hg settle kemudian .. all the best bro .. aku sentiasa sokong hang .. ^^,

    ReplyDelete
  4. @MAMA::iluv uu...along akan jadikan itu sebagai pemangkin
    @adamainaa::baekk abang
    @madnip :: terbaek bro..thanks for the nasihat

    ReplyDelete