Monday, August 22, 2011

SAYA DAH ADA WATERMARK :)


Salam Blogger

amboi3,sempat lagi update blog..hehe..baiklah sekarng nie aku nak tunjuk hasil penat lelah aku buat watermark aku...Apa pendapat korang??...inilah watermark pertama aku.mulai malam nie aku kena start pakai watermark ni..korang tau tak kenapa aku pilih robot tu,robot tu security tau,dye jaga segala design,artwork,gamba aku daripada dicuri...jika dapat kebenaran baru dye jadi baek..hehe

"Jadi apa pendapat korang"

Assalamualaikum...

11 comments:

  1. thanks broo..nanti nak buat penambahan lagi ni.... :)

    ReplyDelete
  2. robot tu macam cyclops! haha cool wehh :D

    ReplyDelete
  3. cantik blog... :) erm.. sombong skang!

    ReplyDelete
  4. @Didi :: didi pun comel kan..hehe
    @pinkholicx :: tq :)
    @Tiq Hashim :: mekasih
    @Anon :: saper pulak nie...maen terjah2..sombong plaktu kena...adush.. X(

    ReplyDelete
  5. smart tu watermark ni..jelez ni..haha~(^^,)

    ReplyDelete