Friday, September 23, 2011

SEGMEN #1 :CIPTAAN SUPERHEROKU OLEH KHAIRULSYARAFI

ini adalah sticky entry..sapa2 nak join klik tajuk ye :)..skroll ke bawah nak lihat entry baru

http://4.bp.blogspot.com/-6d_eB0-UJ2M/TlLj1JLu0SI/AAAAAAAAAuc/KtMxZJwnjrs/s1600/superhero+copy.jpg


Salam blogger 
hari ini aku rasa rajin siket jadi aku nak buat first segmen aku "SUPERHERO CIPTAANKU",mesti masa korang kecik2 *zaman kegemilangan korangla..hehe* korang suke satu superhero dengan kuasa yang macam lagi pelik2kan sampai kadang2 tu ader jugak yang obses dengan superhero2 ,jadi jom kita sama2 cipta seorang karakter superhero sendiri

.:: SYARAT2 NAK JOIN ::.
1.korang buat satu entri bertajuk "SEGMEN : CIPTAAN SUPERHEROKU"
2.letak banner segmen nie kat atas dalam entri korang tu dan linkkan ke blog ni
3.pastikan superhero yang korang nak cipta tu berdasarkan imaginasi atau pengalaman sendiri
4.nak lagi best buat detail-detail,dari segi rupa bentuk,suit (baju),senjata,kuasa mereka dan lain-lain
5.bagi orang yang pandai design @ sapa-sapa pun laa nak buat gambar nak sketch,doole ke aper ikut ske aty bebas
6.Bila da siap tinggalkan link kat ruangan komen
7.Jangan lupa follow jugak ye

.:: TIPS NAK CIPTA SUPERHERO BEST ::.

senang jer :)
IMAGINATION WITHOUT LIMITATION

Insyallah blog yang terpilih akan direview hasil ciptaan diorang dan jika berkesempatan masa aku akan designkan karakter superhero ciptaan korang tu.. ;)..

" mai join :) "

Assalamualaikum...

16 comments:

  1. hmmmmmm superhero ciptaan mama camana yer... nntlah mama pk.. hehe

    ReplyDelete
  2. tak nak lukis pun takper...cbe baca syarat sekali lagi...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum

    nak join,,

    http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ciptaan-superheroku.html

    sila baca :D tak baca aku merajok hahaha

    ReplyDelete
  4. http://fyfysproperty.blogspot.com/2011/08/segmen-ciptaan-superheroku.html

    ReplyDelete
  5. menarik nih!
    nk tnye, kat mn nk dwnload installer photoshop yg pree?

    ReplyDelete
  6. dah anta link photoshop kat blog kamooo..:)

    ReplyDelete
  7. SAYA masukkan link awak kat entry ni..jom terjah,,,

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/09/assalamualaikum-selamat-sejahtera-semua.html

    ReplyDelete
  8. sorry fi,ade mase fiza join..superb bz nak cari idea -_-

    ReplyDelete