Sunday, August 14, 2011

SEGMEN : APA AKU BUAT BILA BOSAN ?


Nak Join ?? Kat sini

ok...bila aku bosan apa aku buat ek..bila aku bosan je aku akan tekan satu butang..butan on kat laptop..haha

:: APA AKU BUAT BILA BOSAN ::
 1) Aku akan bukak Foobar (amender tu? >..<)..haha music player laaa..layan lagu kuat2
2)aku akan login streamyx zone..ce teka - ceteka apa aku nak buat..akuon9 laaaa,aku on9 aku akan maen game "EMPIRE AND ALLIES" haha,nie mmg betul takde keje arr nie
3.Aku bukak FB aku akan merepek dalam tu asernye,biasenye aku ngepek nge ADAM kot..haha (adam jangan maraaaaaa..hahaha)..dalam blog aku pon kadang tetiba rasa nak merepek2..

Adam jangan maraa tau aku "terambil"..haha
 klik gamba nak merepek kat blog dye..haha

4)Blog ^___^
5)aku maen game dalam laptop laa
6)buat assignment...ape??...syarafi buat assignment (bole caye ke nie..??)alaaa bolelaaa...bolelaaaaaaaa....

Betul ke ko bosan syarafi??
Betulaaa..hanya tuhan yang tahu bila aku bosan..haha

" tujelaa setakat nie..hehe "

Assalamualaikum...

4 comments:

  1. hahahahaha. bengong. merepek tu 1 kaedah bg menghilangkan bosan tau. hanya yg kreatif je tahu hahahaha

    ReplyDelete
  2. kalo tak bosan tak buat la esaimen? ngehehe

    jom tengok fa punya pulak =)

    ReplyDelete