Wednesday, August 10, 2011

SEGMEN : NAK KUMPUL LINK



aku join korang pun marilaaah join.. :)

Assalamualaikum...

16 comments:

  1. mekasih join segment nie XD jap lagi kuar list untuk kite blogwalking XD

    ReplyDelete
  2. hai awk..dtg sggh dr segmen ni.. ^^

    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

    ReplyDelete
  3. hai dear..yanaa datng dr segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  4. ninie datang menerjah dari segmen z..
    jom ikut ninie menerjah blog kawan-kawan yang lain..
    salam persahabatan (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/segmen-zeeck-nak-kumpul-link.html

    ReplyDelete
  5. hye~~

    yath datang terjah dari segmen yang sama:)hehehe...salam kenal!!

    ReplyDelete
  6. assalam dan salam ptg 11 ramadhan!
    hai tuan rumah, tgh masak tuk berbuke ke tu? hehe.
    sy nk g bazar ni tp singgahjap. nk pesan pape?

    dari segmen yg same.

    latest entry
    http://caturanhidupinsan.blogspot.com/2011/08/blogger-tu-buat-gua-bengang.html

    nak anta list blogwalking hencik z ni, http://zeckze.blogspot.com/2011/08/list-besar-sudah-keluar-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. sya singgah yer.. jom ke blog saya join segmen pertama...:)

    http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmensaya-nak-berkenalan-ngan-korang.html

    ReplyDelete
  8. hi tuan rumah...
    saya datang jenguk dari segmen yang sama...
    jemputlah datang blog saya pula ye...
    salam perkenalan... :)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen zeck kumpul link.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  10. hai..singgah dr segmen yg sme...folo u..=)

    http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

    ReplyDelete
  11. singgah dan follow u dari segmen zeeck :) kalau sudi follow me back : SEGMEN NAK KUMPUL LINK

    ReplyDelete
  12. zeeck dah kuarkn listnye... http://zeckze.blogspot.com/2011/08/list-besar-sudah-keluar-blogwalking.html


    saye BW di sini... jemputlah singgah juge :)

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama...
    jom jalan2 kat blog nadia plak...

    http://retrojingga.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen z. hehe :D

    ReplyDelete
  15. woot.. woot...
    cik reen datang melawat belog kamu dari segmen yang sama... sudi melawat n follow cik reen juga.. salam kenal dan salam ramadhan.
    Love yaaa...

    http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

    ReplyDelete