Thursday, October 6, 2011

SIBUK + TIPS = :D

Salam Blogger

sibuk jugaklaa aku miggu ni...sampaai tak terupdate blog aku ni...bersawang tahap gaban ni,ok entri kali ni aku saja2 je kot ngade2 wat entri, aku sibuk gak laa minggu ni dgn lab report,kelab robotik,NOSS,NCS,nak pikir lesen lagi...waduh2...tapi sempat gakk laa design 2 poster walaupun tak sempat siap haha,yang plg pnting aku baru abis test math...pergh!!..alhamdulillah bole je jawab..tapi jawapan tak tau laa betul ke tidak..

sampai pening2 kepala aku dibuatnya, tapi semua tu dapat diatasi dengan menggunakan AXION...haha...takde maknanya guna AXION pun, jgn guna AXION tau, berdasarkan pengalaman aku minggu ni yang plg pnting korang percaya dan yakin korang boleh handle dgn masa yang sedikit..sbb aku da alaminya dan berjaya, dgn masa singkat aku dapat design poster..bincang psl robotik sikit..siapkan repot dan study untuk test..korang jangan gabra2 tau nak buat pape...

bila da gabra mulalah...yang dikendong berciciran, yang dikejar tak dapat,..cool jer tau,tapi bila buat rilek @ cool jgn laa tak buat pape lak...kalu camtu korang tunggu 20 tahun pon takkan berjaya..haha..usaha tu kena ada jugak..kalau kita usaha lebih..kita dapat lebih...jadi korang renung2kan dan fikir2 kan.. :D

"dan satu lagi aku nak tanya korang saper penyanyi ni ek??"

5 comments:

  1. bahagikan mase sebaeknyer..gudluck fi..btw,penyanyi tu xtahu lah sape.huhu

    ReplyDelete
  2. tu ah, aku rase OneRepublic ni.. tp knp kat media player tu jessie j?

    ReplyDelete
  3. sebab tu aku tnya kawan aku donload tp tertekan kat file jesse j..haahaha

    ReplyDelete
  4. amboiiiiiiiiiiiiiii siap tips lg baguslah yang penting kita masih di dunia realiti ni n tahu semuanya mana penting dan tak penting

    ReplyDelete