Monday, October 10, 2011

"STEREO HEART"



Salam Blogger
Hari ni memang best tak dak kelas straigh sampai tengah hari..hehememang kaw2 laa on9...mcm 3 hari jer cuti..hehe.Semalam aku bukak youtube sbb hobi aku semalam cari lagu2 omputih..hehe..puas aku usha sana sini semata2 nak cari lagu omputih baru2 best2 laa...samapai ada "org" tu cakap syarafi nak jadi orang putih ke..haha :)

ok sambung balik kat youtube tadi,aku bukak youtube pastu maen search jumpa la lagu Gym Class Heroes - Stereo Heart..,mula2 aku maen tekan play2 pastu aku pause balik, pastu play balek, pastu pause balik....ok cukup merapu..aku buat sekali je :D sementara buffering vid tu aku buat "keje" aku dulu, siap jer buffer aku play, tetiba rasa best gak lagu ni...sampai donlod ulang berpuluh2 kali..haha

GYM CLASS HEROES
"Stereo Heart"

korang try ar faham tol2 makna2 lam lagu tuu..memang best kot jd streo heart @ dapat stereo heart :)

Assalamualaikum :)

4 comments:

  1. MANJE::sambil2 buat NOSS rehat kejap..sambil dgr lagu2..hehe

    ReplyDelete
  2. lagu ni best ^__^ stereo bukan oreo..hehe

    ReplyDelete
  3. @fiza::haha..oreo pun bole...tapi kenyang laa dapat.. :D

    ReplyDelete