Saturday, November 26, 2011

CUKUP PUN SEPASANG :D

Salam Blogger
Sekarang ni aku da ada cukup sepasang kasut aku..hehe..laen2 belah, sebelah lagi yang baru ni special punyer untuk mama ngan dye.. :P..hehe..sebelah lagi untuk aku..haha..tapi kali ni aku design mood happy lak. saper pakai jer jadi happy, Happy meeeal :P//haha

Very special shoes for two people <3

macam cover buku lak ..haha


Akhirnya siap butik kasut aku, haha, tapi ader dua jer laa katalog kasut..bole laa aku bukak kedai pas ni, hehe. korang mai laa kat kedai kasut aku ni tapi satu(The failed) jer leh jual yang satu lagi(The happiness) untuk mama ngan dye..hehe :P

5 comments:

  1. alahai comelnya ... fi design untuk mama dan si dye ea? so sweet.. se sweet kasut tu...

    ReplyDelete
  2. nak happy meal satu!..terbaek dari fi..memang style lah..

    ReplyDelete
  3. jadi ah yg mood happy....

    sweet ah.... cukup sepasang....

    ReplyDelete
  4. utk org laki xdak ka?? haha


    jom baca kejap..=)

    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

    ReplyDelete