Monday, November 7, 2011

ROBOT BOYS

Salam Blogger
camana raya korang??, best ke tak??, bagi aku da best da ni alhamdulilah, maklumlaa makan banyak, bile makan banyak hati pun senang hehe, korang dapat makan daging tak raja haji tahun ni, mesti laa dapat kan..hehe, walaupun raya2 aku dgn laptop memang tak dapat dipisahkan, haha semalam aku bukak youtube aku tgk pasal orang menari robot @ popping n locking

best doe kalau dapat menari cam diorang, aku memang minat benor kalau menari camtu, ramai gak laa aku kenal lepas travel kat youtube..haha, ketagih jugak travel kat youtube kalau internet laju laa..hehe, contoh penari2 handal aku tgk dan berkenan::

Chad Smith
master of mechanical movement


korang kenal tak mamat ni, dye pernah berlakon dalam step up 3D, memang terbaek memang mcm robot betul dye menari, korang da pernah tengok blom dye meanari, kalau blom ko type jer name dye kat youtube komfem jumpa, korang enjoy jelaa tgk video ni, nak menari sekali pon bole.


ke-2 :: aku minat robot boys 2050, haha...korang mesti tak kenal laa punyee nyee..hehe, diorang masuk DK gaot talent show...yang membuatkan aku terkenan kat diorang sebab diorang hensem..haha...takdelaa, sebab mereka berdua memang kreatif, memang korang takleh nak jangka arr apa diorang akan buat, saksikan NICK dan JEPPE
diorng sumer memang kreatif, aku minat jugak nak menari tapi bakat aku tang lain..hehe :)

"Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha"
memang takda kaitan ngan post entri


3 comments:

  1. hai!
    datang blogwalking ke sini membaca latest entry.
    best gila ko ada skill photoshop.

    senang2 nanti usha la blog aku pulak.be my follower is an extra bonus for me(if and only if u find my blog intersting) =)

    salam kenal.- Asy Faro

    ReplyDelete
  2. raye memang sonok dapat makan!haha..btw,fiza pun suke tgk orang yang ade bakat menari ni..awesome!

    ReplyDelete