Saturday, December 24, 2011

COMMENTING SYSTEM

Salam Blogger
Baru sahaja semalam aku mengupdate 'Commenting system' kat blog aku. Bole komen facebook style dan comment blogger style.Fi but dua jenis 'Commenting system' sebab Fi nak korang senang nk comment. Nak pakai comment facebook pon bole. Nak pakai comment jenis Blogspot pon boleh. Tapi Fi lebih suka memakai Blogspot punyer comment, hehehe.

Sekiranya korang menggunakan komen jenis facebook di blog Fi yang perasan encem ni dan korang tidak mahu apa yang korang komen terpapar kat FB korang tuuu, pastikan korang tidak 'tick' @ untick pada kotak post to facebook. Secara automatik korang dikira komen sahaja tanpa post di facebok 
*harap-harap korang semua fahamlaa apa aku cakap ni..hehe*

CONTOH

Jadiiii, Fi nak feedback dari korang-korang semua tentang penggunaan sistem komen jenis yer.hehehe, Harap maaf nombor yang anda dail dah mati..ape aku merepek ni =..=''

Harap Maklum

5 comments:

  1. Lepastu tamak, comment kat dua2 sekali. hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahah...bole2...jnji komwen...muahahahaha

    ReplyDelete
  3. buatla skali komen twitter, frenster, myspace..blabla haha

    ReplyDelete