Sunday, December 18, 2011

MALAS WEYH NAK ONLINE :D

Salam Blogger
Waaahh!!!...along internet lajuu laaa..aku ape lagi...adik along nk online kejap je *tapi lamaa*, jadi sempatlaa aku online, kali ni aku nk update entri tentang sebab yang menybabkan aku malas nak online, haha skema truk tak ayat aku tu.

First skali sebab laptop aku,yelaaa laptop aku ni banyak game, jadiiii banyak laaa mission untuk diselesaikan, haha, sampai pakai helmet aku maen game, semangat teruk tuuu. Bak kata orang 

"Safety First"

tu orang yang cakap laaa, tapi memang betol pon ayat ni memang bole guna, bile maen game kalau terkena bom dlm game pstu mati...memang sakit hati arr!!!!..haha, ops ops ops...terover plak aku nie hehe

jgn marah dengan ke ter'over'an aku...hehe
cbe teka yang mana satu aku??


nie banyak stock game aku ader..haha, seab tu laa aku jadi malas nak online, sebab ni pon tak habis2 agy, :D

4 comments:

  1. bijok ngat ^_^"

    opppsss.... singgah sini.. syarafi mestilah baju merah tuu... hehehee

    ooiitttt.... kena tag oleh saya jom ke blOG tau.... senang2kan diri ye ! !

    ReplyDelete
  2. mcm duk lam medan peperangan je..
    hahahaha....

    ReplyDelete
  3. memang pon...tngah berferang laa ni..muahahaha =__=''

    ReplyDelete