Monday, January 23, 2012

AKU BERKENAN WEH!! (WISHLIST)


Salam Super Reader
Ehem...ehem..dan ehem, korang nampak tak, lihat tak, tengok tak, berkenan tak?, aku berkenan weh!!, aku nk jadi pengguna android la, haha, Samsung Galaxy W ni terlekat kat hati aku. Pada mulanya pak sedara aku rekemen kan, muahaha, boleh tahan, mengikutnya spec lebih kurang Samsung Galaxy S cuma saiz kecik sikit je..hahah, aku pon melentinglaa nak smartphone ni. Cukup laa ngan budget

Pakai android ni kita perlu fully utilize, perkataan yang baru aku faham semalam, maksudnya guna semua function yang ada pada android, kalau setakat nak message n call orang jer baek beli henset nokia cokiaaa jer, tak pon henset choki-choki je, haha, jadi ini bermakna, macam-macam laa aku buat dengan smartphone ni

Mula-mula aku nk letak game, lepas tu temanya yang power-power dan kasi cun-cun punyerrr!!!, lepas tu nak buat schedule, takda dah gi kelas lewat *bole caya ke ni??*, yang atas ni memang komfem la aku nk beli. 

Kemudian masuk loan bulan 2, menurut pengiraan dan budget aku, aku nak beli...jeng..jeng...jeng!!





nak belii tablet!!, haha, ni adalah perkara kedua, sebab aku ni designer *oke perasan!!*, pada awalnya aku nak beli DSLR, tapi kalau  dibandingkan dgn benda ni, memang benda ni aku rasa lagi penting dari DSLR tu, senang sikit nak design mendesign..kan..kan...kan :)

P/S :: lambatnya abih raya cina, nak beli W ni :)

11 comments:

  1. hahah...layeke!!..hak3...nanti kita tgk sapa lagi cun customize.. :P

    ReplyDelete
  2. wahhhh...byk duit ek thun bru cina ni...hahaha :)

    ReplyDelete
  3. hahah...ong masuuk tuuu tahun baru cina nii :)...rezekii :)

    ReplyDelete
  4. amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sambil tangan sebelah lagi pulas tinge Fi..

    ReplyDelete
  5. Wah.. tablet nih best sbb kita boleh melukis , nampak ke'kreatif'an kita dalam bidang seni. Apapun , kalau Fi nak beli tablet tu , harapnya tercapai lah impian Fi. ^_^

    ReplyDelete
  6. amboi... amboi... best kan orang duit banyak ni...
    semua dah pakat nak beli pakcik SAM... ~

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Semoga tercapai hajat :)
    Comel Samsung tu..

    ReplyDelete