Thursday, January 5, 2012

TERLEBIH EKSAITED :D



Salam Blogger
Tadi Fi ada edit satu gambar superman kat entri lepas, tapi secara tidak sengaja Fi tengok gambar tu..smard gak, nampak hensem gak << perasaan, =__='', hehe...nak dijadikan cerita fi buatkan cover untuk profile FB fi, hehehe, masa tu jugak fi tgk cover tu macam header lah pulak.Maka terhasilah header. Sebelum paper jom klik ni dulu :D


Header ni memang susah nk masyuk ngan blog ni sebab backgroundnya hitam, erm...background blog ni putih kan??, jadi satu petang Fi siapkan supaya header tu boleh masyuk ngan blog ni, masyukan?,massyukan?, masyukkan?. hehe dan akhirnya wallah!!, 

Fi rasa header ni plg ok bg fi antara yang lain-lain, mulai hari ini fi gunakan icon superman untuk header, sebab S = Superman @ Syarafi @ SuperFi ..errrr FO FU FE..hehe, malam ni best jugak nk blogwalking...jom blogwalking.
 
P/S : eksaited hari ni sebab jumpa superman ni :P

8 comments:

  1. yolah tu superfi fo fu fe fa...dah semartlah tu..g jalan jalan tolong orang dalam kesusahan okay

    ReplyDelete
  2. header punya ganas. lagu jiwang ! muahahaa (saje cari pasal)

    ReplyDelete
  3. haah laa...aku pon tak pasan laguu..haha..takpe2 aku tukar lagu aper best ek??

    ReplyDelete
  4. hak3...Madnip siap ko kalau aku jumpa ko..hahah !!!

    @Azhafizah :: Saya akan menolong!!!! :D

    ReplyDelete
  5. pefff semat semat macam pak mat hehe ;P

    ReplyDelete
  6. td kan baru je tuka header..tukar lgi?hamboi..huhu

    ReplyDelete