Friday, March 30, 2012

HARI YANG DITUNGGU-TUNGGU

Salam SUPER READER

Hari ni hari jumaat WOI!!, hahaha

baju -checked-
laptop -checked-
duit -kaching!!-

haha, macam nak pergi haji kan?, taklaaa sebenarnya aku nk balek kampung dekat 3 bulan dah tak balik kampung, seronok tak terkira hari ni, haha, tapi kawan-kawan aku dah balik semalam lagi, mungkin mereka sedang berseronok dan bersuka ria bersama family diorang, tapi esok gilirann aku pulak :)

tiket -checked-



tapi masalahnya sekarang ni aku perlukan penjimatan semaksima mungkin, sebab nak KOMPOL duitlaa, nanti masa hari susah kalau tak dak duit camana, kadang-kadang setiap perkara yang berlaku memberi pengajaran jugakkan?, lebih baik kita mencegah dahulu semasa sempat ni,

semalam jugak merupakan malam yang paling bosan, jd nk isi kekosongan punya pasal, hehe, sempatlah jugak aku berkarya, tgk movie ngan kawan yang tak balik

hak cipta terpelihara

:)

9 comments:

  1. Wahhhhhh tak sabarnyaaa, dah pakai seluar jeans n baju tgg along call, nak pegi ambil di bus station ekekeke

    ReplyDelete
  2. have a nice day yeah bersama famliy.. :)

    ReplyDelete
  3. Wah.. Lepas ni Fyfy d Flowertot aktif berjimba kembali lah ni:P

    ReplyDelete
  4. yeah..balik kampung seronok!selamat berlepaking di kampung ye.

    ReplyDelete
  5. yeah...berlepaking laa nampaknya thanks semua

    ReplyDelete
  6. yeah...berlepaking laa nampaknya thanks semua

    ReplyDelete
  7. Falah Mulyana berkunjung di blog sobat untuk ber silaturahmi sebelum melakukan aktifitas seperti biasa nya,,,,,,,,,

    Nice share sobat and happy blogging

    ReplyDelete
  8. slmt menjamu selera!*tetibe* haha

    nice art =D

    ReplyDelete