Monday, May 7, 2012

FRESH START AGAINS :3

MONOLOG START

Salam Blogger 
Wah wah wah dah lama fi tak update blog, agak sibuk sikit sejak kebelakangan ini jadi kn ubah balik kot blog ni tapi perlukan masa. Idea tu dah ada. Nama blog ni pun fi ubah jadi "Ruangan Bermonolog", no more raja typo :3, no more superfi, hahahachuuum!!, Header pun dah baru, ok tak, ok tak, ok tak sambil buat muka cute mintak pelempang, 

Nanti cunti, ops cuti hari minggu ni mungkin nak trylaa edit template, duit poket fi pun da kering tunggu duit loan masuklaa agaknya, nak dekat dah!!, tapi perlu berjimat gila, untuk kebaikan masa hadapan jugak!!, tapi nafsu nak makan dan nafsu nak bli topi fullcap membuak-buak. Al-maklumlaa tak pernah beli topi fullcap, haha, 

6 comments:

  1. header dah cun dah fi! eh beli snapbacks lansi,cun gila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...kn carii jugak snapback tuh!!
      btw tq :3

      Delete
  2. Memang segak ar header tuh.. Penuh misteri.. haha

    ReplyDelete
  3. patut la tak jumpa nama blog fi.. rupanya da tukar nama.. ingt blog sapa la.. tu yang ckj tak klik tu.. hehehehe....

    smart ar header tu... gelap... penuh persoalan... hehehe..

    ReplyDelete