Thursday, June 21, 2012

HEADER OH HEADER !!

MONOLOG START

apa yang lain tentang blog fi ni adakah korang ternampak seekor pari yang sedang berenang-renang? atau pun korang ternampak paper final exam korang sedang melambai-lambai, maaf tu fi je yang nampak..haha, baiklah aku dah tukar header blog aku, dah bosan dengan yang lama untuk blog ni..
yeay!!
*krik...krik...krik

comel tak?
Pada mulanya  malas nak tukar header tapi takut idea tu lari bertempiaran, habislaa berterabur nak buat header baru nanti, sebenarnya header kali ini berkonsepkan kenangan, sebab aku sukakan kenangan, nostalgia retro yo!, bila terkenangkan tentang kenangan, ada ketika ia membuat aku sedih, ada ketika ia membuat aku rasa nak gelak sampai terguling - terguling sambil tendang kerusi, adakalanya ia membuat aku rasa nak marah *sambil pegang kapak*. Mungkin semua kenangan itu ada pengajaran, dan yang paling penting ia tidak akan kembali lagi atau ulang semula. Betul tak?

Header ni jugak, dibuat masa aku nak amek paper last final exam, sempat lagi kan masa study buat menda ni lagi, sebenarnya bukannya apa aku nak cari mood je nak study, tapi lepas je siap, masih belum dapat mood tu, tapi tak mengapalah final exam dah habis dan dah lepas.

" Yang lepas tu, Lepas jelah "

:)


10 comments:

  1. cool first comment =)

    ReplyDelete
  2. smart you punye header baru nie :)

    ReplyDelete
  3. header tersangat cool. btw, your blog is awesome :)

    ReplyDelete
  4. wah... simple.. tapi penuh cerita yang tersembunyi tersebalik header.. hehe.. macam tu ke? hehe.. :P

    ReplyDelete
  5. kenapa header yg penuh kenangan ini tak ada muka mama huhu

    ReplyDelete
  6. smart nye header ni.
    cool sngt :)

    ReplyDelete