Sunday, August 5, 2012

#MukaMintakPenampar

klik kalau nak tgk high quality yep!!
Selamat pagi semua, amacam hidup korang happy tak?. semalam aku dapat RT dari Monoloque, 

sungguhkutaksangkka
#MukaMintakPenampar

ok di pagi yang mulia ini aku nk post pasal design kat atas ni, kawan aku request nak buat kartun mixed-up ngan gambar betul jadi inilah hasilnya, gamba ni ada ala-ala Monoloque x?, kawan aku ni pun peminat fanatik Monoloque tau 

:3

gambar asal
 Ini adalah gambar asalnya, aku amek pakai GWonder aku jer, time ni masa nk pegi terengganu lawan Robocon. Cun tak?

Oklah everibadi, aku nak pi layan lagu Monoloque jap
Assalamualaikum :3

7 comments:

  1. memang smart betul la fi. nampak cool

    ReplyDelete
  2. pehh rindu nk tengok artwork fi.. buat lagi, buat lagi.

    fanatik monoloque rupa2nya xD

    ReplyDelete
  3. wahhhh... cantik... guna sofware ape ke?

    ReplyDelete
  4. ai ai.. memang muka mintak penampar tu. haha

    ReplyDelete