Tuesday, October 2, 2012

CERITERA ATTROMEN TECHIK

Attromen Techik
Blog ni dah berhabuk, bukan stakat habuk debu tapi habuk biskut pun ada
maklumlaa sibuk

 Dalam - dalam sibuk tu ada laa jugak, berkarya macam orang gila meminta hantar balik rumah, aku pun apa lagi hantar jelaa kan an kan an kan, seni - seni lah jugak, kerja ko apa cer?, kali ke seratusempatbelas kali sembilanpuluhsembilan dah aku pesan jangan malas - malas, jangan ditangguh-tangguh. sekarang tengok sapa merana? OMG! makan goreng pisang lah jawabnya

 Macam - macam ragam rupanya manusia ni, kawan oh kawan, hampa semua memang uji aku, 
ops silap!! bukan korang tapi yang maha esa. Takpa - takpa janji korang bahagia, Korangkan suka, takpa - takpa janji korang bahagia, hidup aku ngan rumate aku je, takpa - takpa janji korang suka, letak je ni haaa atas bahu aku masalah yang takda kena mengena dengan habuk biskut aku, takpa - takpa janji korang bahagia. sesetengah je

SO?

 Naik moto Ghost Rider no plate CAP, bawak motor laju - laju macam GHOST RIDER, sweater hijau MONSTER melambai - lambai kencang melawan angin asap lori, SGV aku lagi suka, tak rupa perasaan dan juga jiwa, kosong dan tiada masalah, selamat pun selamat, aku suka :)

Bawak diri, senyum, press minyak steady dan slow - slow, ikut arah angin, hilang masalah SEKEJAP

SEKEJAP JE
SEKEJAP JE LA
LAAA SEKEJAP JE

"CERITERA ATTROMEN TECHIK"

"HaHaHa"


10 comments:

  1. Entry ni kreatif. Betul! Suka baca. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Eheee xD masuk belog ni terus bersin kott :p

    ReplyDelete
  3. penyelamat keadaan teror2.. xDD tp oltrowen perlu naik moto ke. keh4.

    ReplyDelete
    Replies
    1. perlu jerr....haha...cuma kena tambah kain rentang jelaa kat blakang :D

      Delete