Friday, October 19, 2012

VARSITY

"klik, klik, klik"
*bunyi mouse*

"klik, klik, klik"
*bunyi mouse*

"klik, klik, klik"
*bunyi mouse*

akhirnya dapat jugak konsep, hoyeeeaah!! hoyeeeaah!!

Advanced Diploma in Mechatronic
 akan tetapi

akan tetapi

akan tetapi

aku rasa kan best kalau boleh buat baje ke jaket ke pastu design lagu nih dan lagu tuh

Just a Concept
"HaHaHa"

Ba, Ba, Ba, Ba,

Ju, Ju, Ju, Ju,

*Kaset lekat*

26 comments:

  1. wahhh cntik design, mcm album da.. superfii and the band

    ReplyDelete
  2. Smart ah Fi! Boleh buat logo varsity dah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...mmg nk buat logo versity pom pom pom :)

      Delete
  3. fi!!!design untuk aku satu!!! special tok aku sorg.
    *mata bersinar-sinar. (blink-blink)=P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jugak ahhh satuk . HAHAHA . limited edition . hahahah . then print out , buad sticker . mesti cunnnnn :)

      Delete
    2. @ashra blink blink laaa sangat!!!
      @cikdillah sticker??...idea!!!

      Delete
    3. eh cik dila ni. sibuk jerh! aku sorg je boleh. kan fie? =P

      Delete
    4. haha...gaduh...gaduh...aku jadi org tgh jee..lalalalala :D

      Delete
  4. ha o.Ob bagus2., apalagi bawak ia pergi sulam, letak kat sweater/jaket memang konfem cantik.. tp stanby duit utk caj harga blok sulam lah, sebab logo design ni tak terkenal lagi. keh3. padufi!

    ReplyDelete
  5. SAMRT WOAH! design kan lah satu fi
    -tulis lyana kmrlmzmn|robotkot
    ngehhhheeee

    ReplyDelete
  6. cantik lah design tuu mcm design dekat album pulak , tapi mmg awesome ! (Y)

    ReplyDelete
  7. lawalah font yg fi gune tu..and design tu mmg semartttt :D

    ReplyDelete
  8. font apa yang fi pakai tu.smart,, :)

    ReplyDelete
  9. ada je blogger buat baju untuk blog sendiri.. buat la entri untuk tempahan baju tu. kalau banyak yg nak n sudi beli, baru la buat. sebab lagi banyak lagi murah harga baju tu.. kan?


    tapi...design tu memang terbaik~! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...buat untuk fi sorang jekot baju tu:) btw thanks

      Delete