Sunday, January 27, 2013

HAMSTER LAPAR ATAU LAPAU ??

Klik Nak Besarkan
Percubaan Adobe Illustrator kali pertama, tetapi masih perlukan masa untuk biasakan shortcut dan belajar lagi. Tema design ilustrasi ini adalah
"Hamster Lapar"

Tema ini diambil sebenarnya diambil kerana aku pergi beli kuaci untuk hamster kesayangan dan kiut aku. Tapi yang peliknya bila aku bagi makan tak henti-henti makannya. Tapi ada yang lagi dahsyat, sebab last-last tuan dia yang makan kuaci tu sampai abiss

=__=''

amekkaw!!

24 comments:

  1. kalau camtu tema dia dah bukan hamster lapar.. tapi tuan hamster yang lapar. hoho~

    kiut je kalau tengok hamster makan.. bersemangat sungguh. ;D

    ReplyDelete
  2. dulu ada bela hamster jugak lebih kurang sama dengan hamster Fi yg dalam gambar tu hahaha. memang cute bila tengok die makan segalanyalahh hahaha

    ReplyDelete
  3. wow. .nmpk comel je. .nk pcit.. :D hahhaa :3

    ReplyDelete
  4. tikosss~ ok geli tikus. XDD.
    lawo vector.. org lelaki mcm fi ni, klo pegang illustrator camni ahh. eh tercemburu plak. XD

    ReplyDelete
  5. Oh... Hmster mkn kuaci rpanya.
    AI ni smpai skangbx reti2. Sbb malas explore

    ReplyDelete
    Replies
    1. taklaaa...hamster mana mkn kuaci dia makan chicken chop je :P

      Delete
  6. wahhh...comel dan hmster tuh nmpk garang....

    ReplyDelete
  7. wah fi ad hamster! comel la dia...
    hehehe...

    ReplyDelete
  8. illustrator ganas tapi in real hamster comel..rajin betul fi bela hamster kan..

    ReplyDelete
  9. Haha.. Hamster md pun dah arwah mcm dysha jgak.. Dah tua sangat dah.. But why design tu meng-evilkan ha,ster yg inesen tu.. Huhu

    ReplyDelete