Tuesday, March 19, 2013

DESIGN KONSEP BARU KAD KREDIT NUFFNANG

Hai Semua, Halo, Halo, Halo
Cikebum, Cikembu

=__="

Dengan masa yang ada dan singkat ni, sempatlah jugak aku update blog, kali ini aku tampilkan design konsep kad kredit Nuffnang.

"Youthlicious"

 Hak Milik Khairulsyarai arte e dsign

Apabila Di atas Kad Kredit

"Youthlicious" nama diberi.
Belia ini adalah orang yang berumur diantara 15 hingga 24 umur, iaitu REMAJA. ketika remaja inilah kita mengenal perkara-perkara yang baru,seronok dan bermanfaat.

Jadi design ini menampilkan, hiperbola pada yang bergelar belia.

Sekian sahaja karangan bahasa melayu hari ini.
*tidak melebihi 50 patah perkataan*

HAHA BOM SHAKALAKALA!!!

24 comments:

  1. cantik gila!!! serius suka. kalau ada macam ni memang nak, tahu?hehe

    oh belia 15 sampai 24 tahun je eh.sobs sobs

    ReplyDelete
  2. superb! yg font youth ngan efeknnya tu memang ohsem

    ReplyDelete
  3. superb la bro.... memang sempoi..

    ReplyDelete
  4. dan onie harap awak punya ni terpilih,good luck okeh :D
    design sangatlah bombastik !

    ReplyDelete
  5. semestinye smart dan superb la fi.Good luck tau!

    ReplyDelete
  6. Apakah ini? Konteskah? Ya pasti mmg ohsemmm

    ReplyDelete
  7. function ni untuk apa?

    lama kemain tak hupdate blog! update la seketol dua..sian blog..


    ReplyDelete
  8. smart ah..pndai bro main dgn grafik..

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum.

    Lama tak berupdate ni fi.

    ReplyDelete