Saturday, September 28, 2013

GRAND THEFT AUTO V MYTHBUSTER



Pernahkan anda semua melihat siri rancangan realiti 'Mythbuster' ?, Pernahkah anda semua bermain permainan video siri Grand Theft Auto atau bahasa kampung aku selalu panggil game 'GTA' ?,
Pernahkah anda makan nasi?

*krik3*

Kali ini aku channel Youtube 'DefendTheHouse', mempersembahkan video permainan video ini versi ala-ala Mythbuster, bagi peminat permainan video siri GTA, bolehlah menikmati video ini dengan penuh kasih sayang secukup rasa. Mungkin banyak persoalan yang diselesaikan dalam permainan ini.
GRAND THEFT AUTO V MYTHBUSTER


Dapatkanlah permainan di kedai runcit berhampiran rumah anda!
*krik3*

Sekian.

7 comments:

  1. hehehe..maaple..hambe dop minat..

    ReplyDelete
  2. ok yang lain tak pernah.makan nasi pernah..hehehe..dah lama tinggalkan zaman game yang ganas2 ni.heh

    ReplyDelete
  3. fuh.best jugak, za dulu suka game tp dah lama xmain..tahu x game red alert 2 roll n wesswood...game tu la paling suka.. ;)

    ReplyDelete
  4. ok this is genius.

    nak main game ni..

    tapi.. file nya besar yang amat.

    ReplyDelete
  5. Aku dh lama xmain game.keje aku skarang cuci berak anak je hohohi

    ReplyDelete