Monday, September 23, 2013

PHOTO MANIPULATION : ULTRABROTHERS REBORN

khairulsyarafi photomanipulation
Kadang-kadang impian wonderpet aku melangut tinggi-tingi nak jadi ultraman. Tapi apakan daya, hanya mampu berpijak pada dunia yang nyata. Sebenarnya aku dari kecik minat dengan siri 'Ultraman'. Bukan aku je tapi pak sedara aku, sepupu sepapat aku semua turut serta aktiviti berjemaah ini. Malah duduk depan TV beratur sebarisan tengok ultraman beraksi. Haha

Dulu masa zaman-zaman 'playstation' baru keluar, aku petang-petang duduk depan TV tengok 'Ultraman 80". Sebaik sahaja tamat cerita yang diagung-agungkan tu, serta mata aku keluar rumah sambil buat muka berlagak. Kaki atas batu. Jerit kuat-kuat sambil pegang kayu dan sebut

"Eightyyyyy!!!"

*krik3

Sekian.

12 comments:

  1. ko mmg geng dgn anak sedara aku..

    tiap2 hari aku jadi kaiju..

    aku jadi benda belasahan.. adoi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha elok sangatlah ko jadi kaijuuuuuu!!..ahaha

      Delete
  2. okay..minat jugak ultraman! hee..photo manipulat fiza tak pernah mengecewakan.kannn

    ReplyDelete
  3. oh photo manipulation....suka tengok orang buat,tapi diri sendiri nak buat photo manipulation ni agak kurang sabar hihi....awesome photo fi *thumbs up

    cik kumbang pun suka tengok ultraman jga masa zaman kanak2 dulu,biasanya tgk dgn adik lelaki hihi

    p/s:
    cik kumbang pun dah letak blog fi di bloglist under Blogger Art&Doodle

    ReplyDelete
  4. anak buah yumida ske sgt ultraman
    siki2 nak ultramen, baju, seluar, permainan
    sume ade gambar ultraman

    ReplyDelete
  5. Lawa laa. nani pun minat gak ultraman ni. selalunya tengok Ultraman Tiga, siap hafal lagi dulu. Haha.
    Sekarang ingat2 lupa ja.

    ReplyDelete
  6. Fi , sila melompat dibumi yang nyata . Hahahaha ..

    ReplyDelete
  7. otomen syaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

    ReplyDelete
  8. HAHAHA dulu kecik2 teringat selalu tunggu pagi2 nak tengok ultraman .. dari macam2 jenis ultraman akuh dah hafal lah nama-nama beliau.. hakhak

    ReplyDelete