Thursday, September 19, 2013

SIRI LUKISAN DIKALA WAKTU MALAM!

" Syarafi Dari Alam Angker "

"Mr Wu Tahan Kentut"

" The Wolverine Selesema "
*bukan salesman

" Ninja Pot Pet! "


" Segeli-gelinya di lukis oleh Khairulsyarafi di Kala Waktu Malam "
Sekian

33 comments:

  1. haha.. nampak kebosanan yg sedang melanda tuu

    ReplyDelete
  2. aku pun dah lama tak melukis cara tradisional... kakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku mmg lukis ni cara tradisional pun..pakai bullu ayam niii..ahahahah

      Delete
  3. zombi syara oh zombi syara... hahahaha =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana..mana..mana..mana..mana..mana..mana..mana..mana.. ??...ahahah

      Delete
  4. lain dari lain... betul-betul berseni :)

    ReplyDelete
  5. awesome. lukisan paling hebat di alam semesta..

    ReplyDelete
  6. Ok....komen aku macam kat ig :p

    ReplyDelete
  7. wah boleh lukis free hand juga fi? hebat2.. :)

    ReplyDelete
  8. banyak betul idea boleh melukis gaya gaya ni..bila bosan mulalh idea mengarut n overlimit masuk dalam kepala kan..hehehe

    ReplyDelete
  9. cool sngat!. malam2 pown ada idea kan. bagus la fi

    ReplyDelete
  10. Ini betul-betul hebat ni! Fy tangan kayu. Tak pandai melukis kahkah.

    ReplyDelete
  11. yg 1st tu.dr alam angker.teringat masa dulu2 suka baca kt dlm magz utopia. sekarang x pandang dah utopia.hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha samalah kita da tak sempat nk beli :D

      Delete