Friday, October 11, 2013

SEGMEN REKA & MENANG BUTTON BADGE BY HUDA

klik banner nak join
Ku Pertaruhkan 1 Design 

Bapak besar adoi

Apabila dalam keadaan konsep Button Badge mungkin ia akan kelihatan seperti ini

guna mockup je..
Nota Kaki
Segala syarat telah ku penuhi

Sekian.

35 comments:

  1. Goodluck Fi! :D Cun button badge fi.

    ReplyDelete
  2. Smart dah tu design..fi,ajar mock up please :)

    ReplyDelete
  3. alamak, saya tak boleh join dah macam ni. rekaan Fi dah melampau ni. hahahah awesome! saya bagi sokongan je la eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. melampau sangat ke?...nak tarik dirila...ahaha

      Delete
  4. Wah semat design ko.eh ko tanak buat design baju blogger ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jugak buat tpi...design aku boleh, nak buat baju tu aku tak leh..haha

      Delete
  5. Wow. Comelnya design ni. Memang bro ni designer ke?

    ReplyDelete
  6. cantik button badge..header pun style..:)

    ReplyDelete
  7. loveeeeeeeeeeeeeeeee the coloursss

    ReplyDelete
  8. cantik!!! deno dtg dari segmen yg sama^^

    ReplyDelete