Friday, October 4, 2013

SI KAKI BANGKU


Serius aku cakap, bab maen bola serius aku fail, sebab aku si kaki bangku
Tapi kalau bab malas aku juara liga planet-planet bersekutu.
Kalau kau orang nak lawan PM aku.

Sekian.

17 comments:

  1. ,nseb bek si kki bngku,lau kaki besi,mcmne nk jwb tu,hehe

    ReplyDelete
  2. Nasib kaki bangku, tak kaki botol. Fuhh. hahaha

    ReplyDelete
  3. salam admin..saya suka pic ini..banyak kenangan yang tersimpan dalam waktu ini ya.jemputlah ke blog saya.terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam dan terima kasih :)
      In Sha Allah akan menyusul :)

      Delete
  4. rambut itu... ahahaha... kaki bangku, tp paling syok kaki korek hidung... weeeeeeeeeeeeeeeeee.... :P

    ReplyDelete
  5. BBL sepak je bola selagi boleh sepak. tak masuk goal pun tak pe

    recent post : Semangat Header & Logo Baru

    ReplyDelete
  6. ohh gitu pulak..tak pe fi..jangan pinjam kaki bangku..berdiri atas kaki sendiri :D

    ReplyDelete
  7. ahaha..sama la..apa2 aktiviti sukan yumida x bersemangat sgt nak main
    bukan kaki bangku tp kaki tv

    ReplyDelete
  8. xpe..yg bgku tu boleh ejas bg cun..jnji ada minat =) bab rambut mmg style la ha3..

    ReplyDelete
  9. la.. its ok la fi... ramai juga orang yang kaki bangku.

    ReplyDelete
  10. laaa,,, banyak lagi benda lain boleh main,, tak semestinya bola sepak,,

    ReplyDelete