Monday, August 29, 2011

WE LOVE ART The UPRISING

sepesel ckeeet XD

Salam Blogger
We Love Art membership card....tak terliur ker mari join kitorang kat facebook We Love Art dan jom share artwork korang kat sini..buka itu sahaja korang jugak boleh belajar banyk benda kat sana,sama ada pasal design2 dan blog.

Insyallah Blog WLA akan menyusul *perlukan masa gak nie nak pikir...hak3*..group ni semakin lama semakin membangun..sebab tu tajuk entri ni pelik semacam jek..hak3..*sempat lagi merepek...(=__='')*,kad membership kat atas tu free jer tau untuk ahli WLA je...takdak bayaran2..maka mulai semalam @ hari ni aku pun tak tau, Group WLA dah ada membership card..style kot..ni sumer idea adam laa nie..hak3

jap2 lepak luuu...aku nak citer pasal design kad membership tu jap cket, kad nie di design oleh ADAMAINAA semalam dan pagi tadi siap, aku cuma tolong bubuh nama untuk semua ahli dalam group tu jer,satu sorang dapat.. XD..tapi walau apa dia buat aku sentiasa support dye *bukan support duit hehehe...support semangat heheh :P*

"apalagi pecinta seni sekalian..jomlaa join!! XD"

adam aku gune ni XD..hak3
Assalamualaikum...

4 comments: