Saturday, December 31, 2011

HITAM ATAU KALER a.k.a WARNA ??

Salam Blogger
Wargh!!!.. Fi masih tak tahu kalau Fi warna vector Fi atau biar jer itam vector Fi??...mane lagi cantik, sebab Fi da try warnakan...dan hasilnya rambang mata!!..muahahah, mane satu nih...sekali tgk yang da siap warna mcm cantik, bile tngk yang itam putihnyer mcm cantik jugak *perasann betoll*..

Oleh itu Fi nak tanya pendapat korang mane lagi cantik a.k.a hensyem..muahaha...korang cbe bandingkan mne lagi cantik, menarik, tea tarik, kau memang the bomb!!...vector kat bawah ni





atas , bawah  , atas , bawah , atas , bawah...jangan punah sudah scroll mouse korang yer...jgn tercabut sudaaa..Fi tanak tanggung :P..haha, mane satu lagi elok nie??

10 comments:

  1. hitam putih macam lebih ok.warna pun cantik tapi saya vote untuk hitam putih ye..hehe

    ReplyDelete
  2. black and white nampak cool and retro..tapi background blog ni biar putih nanti header tu ditenggalami kalau letak background hitam..

    ReplyDelete
  3. ak pn rmbang mata ni..i think black and white!

    ReplyDelete
  4. orait...fi muktamad fi pilih itam putih :D

    ReplyDelete
  5. ala , yg warna tuh lawo
    jeles nih

    ReplyDelete
  6. terbaek bro..
    maybe pasni leh wat kt aku satu:)

    ReplyDelete