Monday, January 9, 2012

MAMA SUKE MERAH :D

Salam Super Reader
Hari ni datang plak idea aku nk buat doodle, tak tahu kenapa, waktu sekarang aku ingt kuatkan asas dalam pemvectoran, dan doodle, tapi doodle mungkin kemudian, dan tadi aku dah siapkan satu vector dan satu doodle. Mama aku suka warna merah :)


Ini adalah doodle aku yang pertama, semuanya berjalan dgn lancar, alhamdulillah, dan doodle ini adalah untuk mama aku, dan aku akan memulakan design balek blog mama malam ini. Sebab apa aku buat warna merah?, sebab mama memang sukakan merah, warana kegemaran mama.

Wallpaper pada doodle ini mungkin sebagai wallaper untuk blog mama, hehe nanti nk tambah doodle kek coklat. sebab mama gemar dan pandai memasak. Lebih2 lagi kalau bab2 kek coklat, Masyallah sedap nya, teringin nak mkn kek coklat mama, mntk-mntk laa mama buat nanti.hehe

P/S:: bak kata ustazah..kn ucap Alhamdulillah.

Alhamdulillah

6 comments:

  1. mama fi suke merah sebab mama fi selalu mark paper dan buku sekolah dgn warna merah..hehe.doodle lah pulak ye pasni..^_^

    ReplyDelete
  2. @Azhafizah :: nampaknye camtulah..hehe
    @original Cik Teddy :: mekasih :)

    ReplyDelete
  3. nanti mama buatkan kek cekelatnya sbg upah, ari ni kita cikeng chop dulu hohoho.... thanks long, love u

    ReplyDelete