Sunday, January 8, 2012

MASTER OF EXCEL VECTOR

Salam Super Reader
korang kenal tak retis, mesti korang knl kaaaan~~, saper laa tak knl master of excel ni, buat pemvectoran pakai Microsoft Excel, memang pakar di mata Fi, Serius!!, mesti korang tak terfikirkan? buat vector pakai Excel, biar betul!!!, memang kreatif, itu lah 



ni Fi buatkan vector free untuk Nur Daniani sbb fi mls arr lagi nk amek tempahan, tak abih lagi bertapa ni, muahahaha, Lps ni nak siapkan 5 Vector free untuk ahli WLA yang bertuah,

P/S :: Dani jgn perasan cantik sudaa... :D.haha

8 comments:

  1. apa salahnya perasan cantik?wakakak.thanks so much fi! den bukan retis,bukan pakar.sekian :D

    ReplyDelete
  2. ek eleh...tak nk ngaku lak..hahaha retis kuasa 10 tuh..hak3

    ReplyDelete
  3. cantik..fiza termasuk sekali tak ni :p

    ReplyDelete
  4. WLA tu ramai 'artists'. cemburu tengok org kreatif ni.. ;)

    ReplyDelete