Saturday, January 7, 2012

WOBOT ILLUSTRATION COLOURED BY FAHMI MAHAT

Salam Super Blogger

Wah hangat, hangat, hangat ni...hehe, korang kenal tak Expert FLash...ala yang hensem2 tuh...takkan tak knl kot..hehe..kenal tak?. Klue dye Hendsem, Kacak, Expert Flash, hehe, jawapan dye Fahmi Mahat.

Klik banner nk Terjah

Sebab apa Fi tiba-tiba ckp pasal Fahmi ni, hehe, ni sebab Tadi fi ader buat satu artwork illustrasi untuk doodle WOBOT tapi Fi malas nk mewarnakannya, dan beliau telah men'volunteer'kan dirinya untuk mewarnakannya,hhahaa, dan hasilnya hebat. Bg fi nk warna pun susah jugak sbb nk tentukan warnanya, Beliau memang sorang yang berbakat dalam bidang seni jugak.

Jangan lupa terjah blog Berheader Flash beliau, Gegar gitu!!, Fahmi jugak ahli group WELOVEART hehe, korang tgk laa pakar psikologi kita neh, hehehe, bukan setakat seni jer beliau pandai, beliau juga pakar jugak dalam bidang psikolog ni. Ni semua adalah pendapat Fi laaa..Beliau Hebat!!
 

Eh lupa pulak ni lah illustrasi yang Fahmi tolong warnakan

P/S :: Fahmi jgn perasan hensem plak :D

4 comments:

  1. Jangan macam tu...saya ni hensem...

    Komen:kemas gilerrr

    yang benar,
    Si Kacak Disebalik Monitor

    ReplyDelete
  2. adeh perasan... camana ni~ :D

    TQ Fi~ :D

    ReplyDelete