Wednesday, April 4, 2012

FAN PAGE CELEBRATION GIVEAWAY by EQBAL ZACK



Hai Semua

Seorang blogger berkaca mata dan mempunyai PHD telah membuat 
"Fan Page Celebration Giveaway"

Ini adalah satu tanda terima kasih beliau kepada "Follower" nya dan fan page abg eq, giveaway kali memang menarik korang nak tau apakah giveaway yang akan diberikan, memang lumayan, korang akan sentiasa wangi arr, haha

HADIAHNYA

Sumber
GAMBARNYA
*jangan terkejut sudaa :P*

CK One, Chrome Azzaro and Mont Blanc for men.
DKNY for women









korang tak terujaaaaa ke, fi dah teruja dah ni, jom join ramai, mana ke tau, boleh dapat ni.







tak lupa juga, jom kita pakat vote blog abg eq di DiGi WWWOWW AWARDS 2012
(23 APRIL - 13 MAY 2012)


:)

6 comments:

  1. good luck! rambut afro tu membantu untuk pegang benda tu ye. comel!

    ReplyDelete
  2. Amboihh..tak menahan rambut afro jadi banner untuk giveway abg eq..ni kira perasmian doodle berambut afro yang beso lah ye..good idea!Good Luck ye..dapat sebotol leh share half :p

    ReplyDelete
  3. Hamboi! Rambut Awan Nano tu. Wish U luck Fi...

    ReplyDelete