Wednesday, April 4, 2012

MACRO EYE

Salam SUPER READER

ngeri plak tengok mata ni

 


Macro eye?, apakah ia?, adakah sejenis makanan ringan atau sejenis amphibians, bukaaaan, ianya adalah sejenis minuman, ok tak lawak pun, Macro eye atau lebih dikenali Macro Eye Photography adalah pengambilan gambar mata secara dekat dengan menggunakan lens macro. Sebenar, tiba - tiba fi cakap pasal macro eye ni sebab salah satu aktiviti WLA yang dianjurkan oleh fiza ialah memvectorkan macro eye dan inilah paling susah aktivitinya dan hadiahnya lumayaan.

Jadi lets cekidauuuut apa yang fi buat

mcam apedaa..huhu =__="

dan inilah hasilnya, hehe, susah gile selama 5-6 jam dihabiskan untuk menyiapkan, Adobe Photoshop CS5 digunakn CS3 pun bolee, sumer bolee, dan mouse. Itu saja dan sekarang fi mahu buat sedikit modifikasi pada artwork ni.
 
 Jeng, Jeng, Jeng!!
 
Kalau korang perasan laa mata ni nampak suci kan~~, muahahaha *gelak evil*, fi nk invert jd dark!!!, dan anak mata perlukan banyak modifikasi!!
sekian dari fi
 
:)

18 comments:

  1. pperghhhh...cantik giler...
    adehh..tengah gigit jari ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...jangan gigit jari tuh...pegi update blog tuh :D

      Delete
  2. perrgghh! memang smart la fi!! suke2.. jelez CKJ tengok.. CKJ ni pun still guna adobe version lame.. 0.7 punya.. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 0.7 puuun bole buat hasil lebih dr ni... :)
      btw tq :)

      Delete
    2. boleh buat gak ker?? huhu.. ajar2.. macam mana fi.. huhu..

      Delete
  3. takmo komen lagi..simpan komen.bila sampai masa baru komen..boleh kan?hihi

    ReplyDelete
  4. cantik lah fi..
    Confirm harapan nak menang tu low..
    T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba laah usaha..insyallah...ni pun bukannya baik sangat :)

      Delete
  5. smart arr... adoi, x sempat nak buat laa...
    busy nih, mood pun hilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkpee2...nanti try laa buat jugak..tak pun tunggu event...masheh2 :)

      Delete
  6. SMART ! serius !! gila hebat bab ART !! waaa~ Jelly Much !

    ReplyDelete
    Replies
    1. masheh2 :) .... tapi fi pun jeles gak ni ngan cik bulat sbb kreatif dan pandai buat template...uhuhuhu...fi failed buat template ni..huhu

      Delete
  7. Salam dik fi..

    Awesome! hahahaha *gelak jahat jugak,hahaha* Pasni, boleh tlg buat tuk akak gak kan?heh3

    ReplyDelete
  8. ce wat mata vampire plak....?? hehe:D

    ReplyDelete