Saturday, April 21, 2012

MENGGEMBIRAKAN HATI #1

Salam Super Reader
keh...keh..keh tiup keyboard sebab berhabuk sangat lama tak hapdet blog ni. Dear Blog, rindu ko la. Akhirnya hari ni aku dapat jugak update blog, sebab da free, kelas baru habis kejap tadi, sebenarnya semalam da free tapi hehe, al-maklumlaa pergi menggembirakan hati semalan dengan kawan-kawan.

Sebenarnya kitorang keluar ni tak dirancang pon, saja-saja je, tapi lepas je kuar dari pagar jmti yang comel tu, kitorang pi Jusco jela, nak tgk wayang tapi tak jadi pulak, sebab dah lambat. Cerita Battleship da start main, Adoyai!!, 



 sempat jugak laa posing tengah - tengah dunia
=__=''


Tak tahu nak buat pa  :D


Lepas tu diteruskan lagi dengan aktiviti wajib yang manusia kat planet marikh akan buat iaitu MAKAN!!, mesti punyer wajib buat adoi aktiviti ni


cuba teka kitorang makan apa, sluuurp, lap sikit air liur yang meleleh tuu


KELAPARAN!!, sapa tau ni..haha


Lepas tu jalan-jalan kat uptown, tengok-tengok barang.Then balik.
Tapi banyak telatahlaa yang telah menggembirakan hati aku, iaitu insan bernama kawan, mekasih korang, camana laa aku nak balas budi korang, 

Nasihat aku jangan jadi
"Hari ini jadi kawan, Hari esok jadi lawan"

Mintak-mintaklaaa dihindari perkara seperti itu.

:'(

7 comments:

  1. Mana tak gembiranya dapat keluar dan makan makan sama kengkawan..makanan tu cambest je fi..nak nak.^__^

    ReplyDelete
  2. wah.. bestnyer fi kuar... hehe... ckj pun tak tengok lagi cerita Battleship tu.. ramai da blogger buat review fasal filem tu...

    ReplyDelete
  3. wauuu..best!...jeles tengok fi~:D

    ReplyDelete
  4. bestnyeeeee !!! untung lahhh dpt tgk.. huk

    ReplyDelete
  5. Meleleh dah air liur ni.. haha

    p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
    Rahsia Jana RM45,000 dari laman komuniti!

    ReplyDelete
  6. amboiiii, patutlah duit abis, makannnnnnnnnnnnn jer kijenya, tak padan dengan perut yg kecik tu... hmmm hari ni kawan, semoga esok terus sbg kawan, ingat kata2 dari dulu kini dan selamanya: biar org buat kita, jgn kita buat org, kalo kita buat jg mcm dia maka kita adalah berganda2 jauh lebih teruk dari dia... everything must be done kerana Allah... baru pahala

    ReplyDelete
  7. amboiiii, patutlah duit abis, makannnnnnnnnnnnn jer kijenya, tak padan dengan perut yg kecik tu... hmmm hari ni kawan, semoga esok terus sbg kawan, ingat kata2 dari dulu kini dan selamanya: biar org buat kita, jgn kita buat org, kalo kita buat jg mcm dia maka kita adalah berganda2 jauh lebih teruk dari dia... everything must be done kerana Allah... baru pahala

    ReplyDelete