Saturday, January 5, 2013

PEMBUKAAN PORTFOLIO DESIGN 2013

Ya!, adik-adik, abang-abang, kakak-kakak, kalau ada nenek dengan atok-atok pon bole join tengok apa barang saya mahu jual, saya bukan mau apa, saya mau tunjuk, bersedia atau tidak kita bolos saja dinding ini!!

*Tiba-Tiba*

Errrr...

Amekkaw!!
 Aku tempek ni terus besar-besar

Sebagai permulaan portfolio 2013 ini aku bermula dengan design Typography, Design atas ini adalah latihan insentif bagi typography, banyak juga lagi perkara yang aku tidak tahu rupa-rupanya. Takpa jom sama-sama kita belajar typography ni. 3D lagii tau!!


Sebagai Latihan Insentif lagi aku buat satu lagi design yang sama untuk Group Teknologi Kejeruteraan Elektronik sesi Asas 2011.
Amekkaw!! sekali lagi!!
Nampak tak permainanya! Tidak mengapa aku akan terus mencari ilmu tanpa segan silu, bukan sambil tak pakai baju ye...

Eh!!

Sekian

Kick Buttowski!!
*secara Tiba-Tiba dan tidak sengaja*

24 comments:

  1. sgt rjin ye? reiko dh xrjin,zman2 bljar slalu la wt bnda2 cm ni(mcm lma sgt je tggl zman blajar)haha

    ReplyDelete
  2. woahh!!smart2..'suatu ari nanti' sy belajar jugak la..hew2..xD

    ReplyDelete
  3. lawa... tp header tu lagi melting... huhuhu..jeles.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...duduklaaa dlm peti ais kalau nk beku blk

      Delete
  4. haha. kelakar la awok ni :P
    Smart2 !!

    ReplyDelete
  5. aku suka part yg Kick Buttowski tu.hahah.favourite aku doo :D

    ReplyDelete
  6. tgh belajar psd gak...sekarang tunggu e-book adobe sampai...

    ReplyDelete
  7. pglman subjct typography ni paling membunuh sekali wktu blajar dlu, short sem lak masa tu.. sb dia ada teori & praktikal.. paling sakit jiwa kalau buat design typography..(sjrahnya pun, mcm belajar sejarah 1 dunia, tp semua tentang manuskrip, huruf, bentuk) dan klo bersungguh fi nk belajar ilmu typo yg sebenar, bykkn explore oversea punya style, kaji, local ni ada yg bagus, tp kurang.. sb kita kt sini lebih kepada kaligrafi..kn2. klo tgok mata kasar lah. heew3~ :3

    :blog BC tu invisible semggu 2 ni, tu psl tabley bukak, tp link sama (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmeang payah jugak typography ni...need a lot of creativity :), btw fi suka menelaah artwork luar negara lagi :)

      oh yekee blog tu invisible..wakaka :P

      Delete
  8. seorng yg buta kesenian di dalam dunia. kau buat apa tu ha??? mcm koya je???
    kehkeh!!! pape pun. "keep up the good work!" =P

    ReplyDelete