Tuesday, January 8, 2013

UFO PHOTO MANIPULATION

 WeeeeWooooWeeeeWoooo
maaf itu bukan bunyi ambulan ye, sila jangan salah anggap, itu adalah bunyi

U.F.O
*diam sebentar*

Amekkaw!!
klik gambar nak tgk depan skrin

Manipulasi kali ini bertemakan UFO, Alien yang sibuk bekerja, mahu pulang ke tanah airnya untuk membawa balik 1001 kenangan yang telah terukir, Modelnya adalah Abang Shukri Ismail. Di requestnya malam semalam, Jadi kena terima kerana masta bagi tugasan.

Tugasan terakhir sebelum pulang ke tempat belajar. Perlu gunakan masa yang ada sebelum pulang. Esok dah nak balik ke pulau pinang!!, Kembali masak dengan masalah.Tak apalah masalah mengajar.

Gambar Stok Yang Digunakan



Enjit - Enjit Semut
Sapa Sakit Naik Atas
Usah Buang Masa Itu Emas
Lupakanlah Yang Dah Lepas
 -butterfinger-

Ini bukan Syair,
Ini bukan Monolog.
Ini Lirik lagu.

kah3!!
 
 Sekian
Kick Buttowski!!
*secara sengaja!*



34 comments:

  1. saya melihat post ini dengan renang gaya bebas. terima kasih budak tecik kiut miut

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha...sama-sama...jgn tunjuk gaya renang kamu...public2...wakakaka

      Delete
  2. hehehe...comel lahhhhhhhhhhhhhhh....

    ReplyDelete
  3. Menyampah lah. menunjuk jer bukannye nak ajar. hahaha.
    jelez dahku! :P

    Ehh. tu mr. bean kelua dr ufo ?? :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang nk menunjuk je keje!! :P
      Tak bukan mr bean tpi mr kacang :P

      Delete
  4. Hew3x... suka3x lawa lah... Hehe... dgn kain pelekat nya.. kikih :) Thumbs Up

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kain pelikat lalalal...kain pelikat lalalala

      Delete
  5. Replies
    1. Oh cinta khadijah yg manis...mcm gula...jgnlah kamu dimakan oleh semut :p

      Delete
  6. kretip gilos.

    btw, deqja suka cerita "Kick Buttowski" jugakk ! hahaha ^_^V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..kick buttowski mengganas...i lah pelakonnya yg kiut tuh

      Delete
  7. amboih lawa , jeles :p! Haha kena mula belajar dah ni xD

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Amboih tu tutup mulut tu...air liur meneleh2

      Delete
  9. alien x pkai spek mata laa.. hohohoho

    ReplyDelete
  10. pic ni tak smart sangatlah!
    you have to explore more.
    a pic. who ever see it.
    100% will tell you.
    "dude! it is smart"
    good luck! =D

    ReplyDelete
  11. creativenya.. edit gmbr rien lak.. mcm ala2 princess.. hahaha

    ReplyDelete