Saturday, August 31, 2013

POSTER JAMUAN SAMBUTAN HARI RAYA

Klik gambar untuk tembesaran sepenuhnya

Seperti biasa aku, tiada kata secantik lukisan aku menampilkan lagi satu siri manipulasi poster majlis sambutan hari raya jabatan elektronik di tempat pengajian aku, Idea yang datang kali ini hanyalah idea mudah. Tetapi aku masih di dalam dilema dan terdapat satu masalah yang timbul.

Masalah yang timbul adalah pilihan tone warna akhir bagi siri poster ini. Agak sukar untuk membuat keputusan. Sehingga perlu membuat undian dengan rakan di dalam kotaraya alam maya 'Mukabuku'.

" Jadi Anda Bila Lagi ? "
-tok bilal-

Klik untuk tumbesaran sempurna (tona 2)
Klik untuk tumbesaran sempurna (tona 3)

" Jasa baik anda turut dihargai, Manakah pilihan tona yang terbaik? "
-Tok Imam-

30 comments:

  1. Replies
    1. first time org tuh komeng kat blog kito..ahaha :P

      Delete
  2. mun suka yg bawah tu..nampak mcm vintage2 je..cantik sgt >_<

    ReplyDelete
  3. lama duk usha ketiga3 gmbar,last2 poster+tke20132.jpg juga menjadi pilihan hati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya cik kumbang kerana memberi kerjasama yang padu :D

      Delete
  4. pergh..semartnye design n photo manipulation fi..tahniah2..selamat enjoy the event!

    ReplyDelete
  5. Sorry..lupa nak pilih...yang last sekali tu fi.chrome n classic sikit kot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh terima kasih akak..sudah semestinyaa fi akan enjoy event tuh :P

      Delete
  6. cantiknyaaaa.... suka2!! hihi.... emmm, deno duk tengok satu2 macam nombor 2 :)

    ReplyDelete
  7. ckj rasa yg tona 3 tu ok fi.. tp serius ar smart ar fi! suka n jelez ckj! hahaha...

    ReplyDelete
  8. salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  9. cantiknya fi. sy suka tngok cara awk edit.. sngat amazing!

    ReplyDelete
  10. cantiknya fi. sy suka tngok cara awk edit.. sngat amazing!

    ReplyDelete