Sunday, October 20, 2013

MASKED RIDER W FANART BY KHAIRULSYARAFI

Hak cipta terpelihara
Dalam banyak-banyak siri 'Masked Rider', Masked Rider W aku berkenan sebab ada kebolehan guna dua elemen dalam satu badan dan satu masa. Akan tetapi kelemahannya bila Henshin guna dua orang, sorang jadi masked rider sorang lagi kena pengsan. Lebih kurang kena guna dua jiwa atau roh lah. 

Sebenarnya ini contengan malam ini, aku malas dah nak lukis tang baju dia, rumit dan aku takdak masa dah, masa makin lama makin kurang. Sejak hari ini aku ada mood pulak nak lukis ala-ala chibi tapi tak menjadi-jadi. Tidak mengapa aku cuba belajar dan berusaha dan terus berusaha.

Esok da start kerja balik #praktikal, malam ni aku nak enjoy puas-puas. Perasaan malas semakin hari semakin menjalar dalam diri aku. Apa nak jadi dengan aku. Makin menjadi-jadi malasnya. Haha.

" Don't find customers for your product, Find product for your customers.. "
-Seth Godin-
*secara tiba-tiba dan tidak kena mengena*

Sekian.

20 comments:

  1. belajar dan terus berusaha.. cantik da tu :)

    ReplyDelete
  2. Masked rider tu apa?krik krik krik :P

    aipppppppp,praktikal leklok,jangan memalassssssss......ce start setiap malam isnin macam ni berfikiran positifffff,,baru la esok tak ada sifat malasssssss...amboiiii awaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. masked rider itu adalah sejenis kue :P
      baek!!!!! :D

      Delete
  3. dulu selalu fire kawan sekolah berangan macam masker rider haha

    ReplyDelete
  4. comelnya si kecik masker rider ni :) jgn malas2 ya... kena rajin..baru boleh berjaya :)

    ReplyDelete
  5. aku suka masked rider yang bleh bawak keluaq pedang dari perut tu style..dia bleh jadi 3 kaler campoq warna asal...

    ReplyDelete
  6. saya suka sinichi kudo tp tk pndai lukis. msti bg awak kacang goreng gila kn lukis sinichi haha

    ReplyDelete
  7. Masked Rider ni mcm ultraman jugak byk jenis sampai x ingat nama2 mereka.
    tapi ayie suka Masked Rider pakai pedang tapi x ingat apa nama dia ntah.

    ReplyDelete
  8. aku suka mask rider hibiki.macam semat je.tapi kalau nak kata unik setiap mask rider ada kebolehan dan kelebihan memasing kan? :)

    ReplyDelete
  9. kartun zaman dulu masih segar di zaman skang kan..lepas ni ade idea dan rajin boleh sambung bahagian badan pulak..kasik complete :)

    ReplyDelete
  10. comel! mata belalang
    mask rider kartun pemes ms kecik dulu
    jdn malas2 k..lukis kartun ni tandanya orgnya rajin..hehe

    ReplyDelete
  11. ni pn dah terbaik bro =) ambe salute la dgn artwork cmni..kemas n smart je..nk jd cmni ntah bila..minat je ada

    ReplyDelete