Thursday, July 3, 2014

INSPIRASI OTAK!

deep!
Terima Kasih Bro! Semangat aku naik dengar ' OTAK ', Terima Kasih Sekali Lagi!
Kadang-kadang terasa jugakla rindu nak duduk dengan orang hebat seperti kalian.

"Kecik!"

terngiang-ngiang di 'OTAK' ku kalian memanggil aku.

" Bahagia aku barangkali "

Panggilan yang sama.
Budak kelas, Geng-geng robot, Tempat Praktikal. Semualah boleh dikatakan termasuk bos tempat kerja aku dulu. Bila lagi kita nak bersama. Banyak sangat kenanga tapi aku je yang buat lupa. Hehe

Hidup perlu diteruskan. Berjalan pun kedepan. Ada ke Orang Kayuh Basikal Kebelakang.

Bak kata Pepatah

"Kasi Pagi Makan Pagi, Kais Pasir Jumpa T**k Kucing."
*takda kena mengena*

cari sendiri mana satu aku (gamba lama)
" Aku Berharap aku berada dalam Kalangan Orang Yang Hebat-Hebat Seperti Ini Lagi. "

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aku Mahu Update Illustrasi Yang Ditempah Sudah Selesai

Mie Hishammudin
Syuhada Rahmat
Tempahan Masih Dibuka
P/s: Tapi Kena Tunggu Turn.



22 comments:

  1. Aura otak...nasib ada otak kan :) rindunya zaman study jugak! psstt..typo [kenangan] :)

    cantiklah fi illustrasi tu..good job okay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah nasib baik ada otak, tapi ada jugak orang ada otak takda akal..hahaah

      btw tq

      Delete
  2. otak pun tak tau nama dia otak. XD

    ReplyDelete
  3. Perghh... semangat dengan otak.. ! suka ayat tu^^ Belh guna jugak ni^^

    **cantik2 ilustrasi tu laaaaa ^_^ Btw kalau deno kan, deno guna ayat "goccoh dengan otak"

    Bahasa teganu tu *goccoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila gunakan hehe..
      btw fi tau goccoh tu,
      fi pun org ganu..

      Delete
  4. wahhh.. cantik ilustrasi ni... taknak buatkan untuk kak mia ke.... hehehe.... ala main2 je..

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  5. wah..cantik ilustrasi tu..ayie bab orng nie lemah sikit.. kalo len boleh lah..
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuma satu je praktis2 sampai dapat..hehe usaha kena ada bro tu jee...

      Delete
  6. comey nyee :3

    salam from indonesia :D
    singgah sini dari blog mialiana :D

    ReplyDelete
  7. Nice design bro nanti nk tempah wat header kt ko jelah cmni

    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

    ReplyDelete
  8. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  9. contoh sel-sel otak yg berhubung!
    cantik gila artwork tu..
    kombinasi warna yg "manis" err

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia dan follow blog ni..selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  11. Mindset tu yang penting sebenarnyaaa! Btw, cantik awak lukiss! *terpegun*

    ReplyDelete
  12. cantiknye ilustrasi...kagum tgk

    ReplyDelete
  13. betul2
    mindset paling utama
    kemudian usaha kita

    ReplyDelete
  14. singgah dari bloglist mialiana... folo sebab suka tengok org design2 ni... hehe..mana la nak tau..esok lusa perlukan khidmat awak..hehe..

    ReplyDelete
  15. hai fi.. lama betul ckj x jenguk ke sini... wah cantik la gambar yg fi buat.. huhu...

    ReplyDelete