Tuesday, July 1, 2014

T-SHIRT DESIGN

Sebenarnya Aku Tak Ada Modal Nak Update Blog, Bercampur Gaul Dengan Penyakit Malas Semakin Besar Menular. Takpa Malas Semakin Berkurang Dah Sebenarnya. Hehe. 

Dan

Aku nak tanya satu soalan.



?????

Takpa-takpa kita berbalik pada topik Kita.

1. 'Fuh.My' T-SHIRT CONCEPT
Design Ini Sebenarnya masuk contest Fuh.my, tapi kaloh. Haha. Dakpe-dakpe belajor. Mungkin warna, ataupun mungkin melibat kos kalau buat baju.



2. 'I AM ENGINEER'
Yang ini pula tempahan dari kawan aku sendiri, bukan tempahan sebenarnya, tolong je, haha. Kawan-kawan jangan berkira sangat. Design dari beliau hanyalah skecth di atas kertas sahaja asalnya.


Klik gambo nak tengok jelas
Overal Aku rasa nak buat design baju tak sesusah buat logo dan target aku mahu menuntut ilmu dalam buat logo. Logo paling payah aku rasa. Perlukan Maksud untuk satu Logo.

Tapi

Aku sendiri pon tak ada logo lagi

Haha!

p/s : sapa curi artwork aku nama dia dolah

11 comments:

  1. untungla pandai vector,cewah..awesome awesome..selamat berpuasa fie :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah!! sifu kemari... , slow2 kumpul duit ni nk beli tablet nak blja ngn sifu niii hehehe

      Delete
  2. smart ohh design tu..takpe kalah fi,jangan mengalah..fiza suka la design i am engineer tu..ade tshirt lebih tak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tshirt lebih? hehe fi pun takda la fiza sebab kawn fi yg nk design...tpi tak tahu la di print ke tak

      Delete
  3. T-shirt i am engineer tu typo .. ENGINEER bukan ENGGINEER
    nak jadi designer takleh typo. kan naya lepas dah cetak 1000 helai baru perasan haha

    ReplyDelete
  4. boleh request buat camni nanti satu..hehhe

    ReplyDelete
  5. salam. wahhh untungla..teror buat design+...:)) cantik hasilnya

    ReplyDelete