Friday, January 24, 2014

DESIGN BLOG BLOGLIST 'RUANG MONOLOG'


Malam ini aku nak rasmi pembukaan blog bloglist aku, nak asingkan bloglist-bloglist lama aku. Sebab nampak macam serabut je duduk kat blog ni bloglist tu. Jadi asingkan. Aku menggunakan konsep minimalistik dan long shadow. Kalau boleh nak simple lagi ni. Maklumlah zaman design flat sekarang.

Bloglist juga akan aku update sapa nak masuk bloglist bagitau jela aku jenis ON je!. Tapi bloglist tak update lagi kat blog bloglist. Bloglist lama aku tak akan buan kecuali yang berbulan bulan bulan tak update.

http://ruangmonologbloglist.blogspot.com/

design blog bloglist aku
 Kalau boleh banyak-banyak aku nak bubuh bloglist.

Aku pun tengah fikir, tutorial apa nak buat ni. Basic banyak sangat ni nak ajar kau orang semua.
"Any Suggestion ?"

Sekian.

6 comments:

  1. wahh basic banyak sangat tu..ajar basic apa yang ada :)

    ReplyDelete
  2. wah,tak boleh blah design blog baru tu..hehe :D

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. amboi special gituuu... lawa la design logo tu.. i likeeee..... ^^ deno pun ada gak satu blog utk bloglist :) jemput singgah yer^^
    http://dayangdeno2.blogspot.com/

    ReplyDelete