Saturday, January 18, 2014

TEMPAHAN KARIKATUR DARI SEORANG RAKAN SEPERJUANGAN


Tempahan dari rakan seperjuangan, Lukisan buah hatinya.
Mungkinlah
.........

Aku pun tak ada lagi buah hati
Paling 'Noob' gila-gila bab-bab cinta ni
Paling Amatur gila-gila arh.
Sebab aku malu dengan pompuan.
   
Dan

Satu lagi jangan nak terlalu pandang rendah pada seseorang. 
 Ni tengok je dah nak gelakkan orang.
Paling takleh blah depan orang ramai.

Tapi bila Sang Pendiam berkata-kata, 
Si pelawak dan Si Penonton juga terkesima terkebil-kebil 
dan

" Bertukar Posisi Menjadi Sang Pendengar. "

" Jangan percaya kata mereka, Sudah ku kenal pasti, Kau pujaan hati "
-Butterfinger-

Sekian
 

16 comments:

  1. Ni dah smpai level Super Master!
    Yeah. kita sama, pemalu haha.
    dan kita sama lagi, bila tiba wktu counter attack, biasanya K.O terus

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita memang sama keri...
      muah3...ahahahahahahaha

      Delete
    2. kita sama. tp xnak muah2 tu haha

      Delete
    3. hahaha aku gurau jelaa...give me 5! Give me 10! Give me 20!...ahahah

      Delete
  2. ei.. saya suka la artwork awak ni. :3 :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak suka ke? :D
      *sambil sorok kapak kat lakang*

      " meow " -fi-
      *suara latar

      Delete
    2. suka laa.. sejak azali lagi tahu..

      Delete
  3. wow! awesome one la fi..so real sangat :)

    ReplyDelete
  4. suka sangat lukisan2 fi macam ni. nampak real wo

    eh jom la beli MAC. kakakaka

    ReplyDelete
  5. smart..lagi smart dari lukisan vector :-)

    ReplyDelete
  6. boleh jd geng nih. gila photoshop gak *peace*

    ReplyDelete